qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• misiw12
    Figyelj már ide! Egy az hogy nem téged kértelek meg! A másik meg hogy azért nekem is van annyi eszem hogy nem egy 2 órás egy buszmodellezést! ÉS ez nem csak neked hanem mindenkinek aki ki van akadva azon hogy buszt akarok csináltatni! Annyit erről hogy nem várom el senkitől hogy csináljon egy buszt Számomra ez egyértelmű!És ki kérem magamnak hogy annyira nem vagyok pofátlan ember hogy elvárjam hogy egy puszira csináljanak egy buszt! És most ez van Hogy ez a Krisz1000-er megállapodtunk mert mondta hogy küldjem át a képanyagot! Én is valamilyen szinten én is tettem azért hogy elkészüljön e a busz mert nem volt könnyű bejutni arra a busz telepre ahol én voltam! És ezért írtam hogy ha tudtok olyat aki elvállalná nekem akkor beszélnék azzal az egyénnel és megállapodunk! Ennyi! És írtátok hogy én mocskolódok! Nem én nem mocskolódok! Az hogy megállapodtunk hogy szerezzem be a képanyagot , én be is szereztem! És elkezdte csinálni a buszt utána meg lelépett! Akkor ez m ha nem átbaszás! A képeim jók voltak neki! És én játszok az Omsi-val és már rég óta nézem ezt a fórumot és akinek az a problémája hogy nem írok helyesen akkor ezzel kell foglalkozni hogy k hogy ír! A másik meg : hogy ha én nem kritizálok mást akkor légy szíves ti se engem! Olvastam én itt egy pár oldalt és én is láttam olyat hogy nem írt helyesen és én nem kötöttem bele abba az egyénbe! Én tényleg azt hittem hogy ez egy normális Omsi fórum és fel lehet íni ha valami probléma van! És akkor itt a helyesírással izétok ! Ha én tényleg nem tudok helyesen írni akkor én nem is vagyok ember??? És itt megkülönböztetitek az embereket! Nem semmi egy fórum !! Akkor kell szólni a vezetőségnek hogy a regisztrációnál írja ki hogy ide csak az regisztráljon aki tud helyesen írni ! Mert egyesek belekötnek! És nem azt kell nézni hogy hogy ír hanem próbálok neki segíteni! ez azoknak szól akiknek gondjuk volt/van az írássommal és a szövegemmel! Még annyit hogy aki csak bántó szavakat tud írni az lépjen túl az én szövegemen! Az ne írjon! És ez nem csak neked szól! Én ezzel lezártam a témát ! De amiket tegnap írtatok ahhoz hozzá kellett szólnom! Abban igazatok van hogy ide nem legendát kell írni! Ebben igazat adok! Ezért elnézést kérek kicsit hosszúra sikerült! És voltak olyanok itt a fórumon akik normálisan válaszoltak! Azoknak nagyon köszönöm! Ez volt az utolsó hosszú üzenet és én nem akarok senkivel se vitatkozni! De addig ameddig én nem osztályozom a másik helyesírását és nem írok bántó szavakat akkor én elvárom hogy ti se! Ha valakinek gondja volt hogy hány éves vagyok mert mindenki a nevemből ítélt meg de tessék megmondom 26 vagyok! És azért 12 a vége a nevemnek mert 12-én születtem! Aki csak piszkálódni tud az nem kell hogy válaszoljon! Meg hogy csak irkálódni tud a másikról hogy jaj ilyen izé meg olyan az csak a saját butaságát mutassa ki! Ennyi! Tudtommal ez a fórum az Omsi miatt van és azért hogy ha valakinek gondja van annak segítenek! De tegnap elég jól elkanyarodtunk a témától! Úgy vettem észre! Rátértünk a helyesírásra! De én nem azt kérdeztem , én azt kérdeztem hogy hogyan lehet beállítani a visszapillantó tükröt! És akinek nem tetszik a álljon tovább! Én se piszkálok mást!