63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Először is fogd vissza magadat, mert már nagyon unjuk a paraszt beszólásaidat és a flegma stílusodat... Nem én vagyok az egyedüli aki ezt gondolja már rólad... Attól még hogy szövegelsz és kötekedsz másokkal, nem lesz jobb, csak azt fogod elérni hogy, vagy a fórumon kívül találod meg magadat, vagy senki nem fog választ adni a bajaidra, és cirkuszolhatsz amennyire csak akarsz... Mi próbálunk segíteni neked, ha tudunk.
Szép napot!! -
Zoliikp #40511 Egy lehetséges megoldás a tükör-gondra:
visszaírod az 1.01-es verzióhoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez a mostani bal oldali:
[add_camera_reflexion_2]
-1.31
4.49
2.428
0
52
169
0
0.5
Javítsd erre:
[add_camera_reflexion]
-1.31
4.49
2.428
0
52
169
0
Ellenőrizd le, ha működik, akkor a többinél is a vezérlőben, valamint az utolsó értéket javítsd...
-
Akkor a hiba nálad lesz...
Mert nálam hibátlanul működik...
GMI: Az a kép teljesen ideillik
-
Zoliikp #40509 Ez valószínűleg azért lehetséges, mert "virágbolti" verzió.
Azt viszont nem itt tárgyaljuk... -
Zoliikp #40508 Megelőztél...
Egyébként, ha valaki a Hamburg mapon olyan más busszal közlekedik, amelyik "tudja" a hangbemondást, de nem üzemel, annak javaslom, hogy a pályához tartozó wav-állományok elől törölje (vagy mentés másként) a 109_, és 688_ karaktereket.
Ugyanis a "régi" IBIS csak így fogadja el... -
misiw12 #40507 Haha! Nagyon vicces vagy! A vicceidet tartsd meg magadnak mert szeretném a probléma okát megoldani! -
misiw12 #40506 Nem enged belépni! Ha rákattintok akkor azt írja ki hogy : Aerosoft Launcher működése leállt! -
Itt tudod bekapcsolni -
Nem bekapcsolni kell , hanem aktiválni , amit az Aerosoft Launcherben tudsz :) -
misiw12 #40503 És a 1.04 es Patch-ot hol lehet bekapcsolni??? -
Zoliikp #40502 Egyébként aktiválva is van az 1.04?
Az Aerosoft Launcher is annak "látja"? -
Zoliikp #40501 A 3. képen lévő panelen a 200 MB-ot emeld 501 MB-re, valamint fölötte a pipát vedd ki.
-
norb82 #40500 Kipróbáltam, ez tényleg főzi magát rendesen:D
-
misiw12 #40499 Az a gond hogy felraktam az 1.04 Patch -et?? Ha erre gondolsz!? Mert valaki azt írta hogy ez kell a buszhoz! Írták azt is hogy nem csak nálam van a busszal ez a gond! Hanem a facebook-on más is jelezte ezt a gondot! Figyeljetek én nekem nagyon tetszik ez a busz é minél előbb szeretném a hiba okát megtalálni! ÉS így hogy nem működnek a tükrök nem valami jó vele játszani! Figyelj ezt kérdezném tőled is meg a fórumozóktól is hogy lehet hogy csak az a baj hogy 4Gb-ram van a gépemben!???? -
Nem a beállításokkal van a baj hanem az 1.04 miatt csinálja ezt (szerintem). -
misiw12 #40497 Itt vannak a képek a beállítási panelokról ! Én ezeket használom!
Ezek a képek! Én ezekkel a beállításokkal vagyok! Ha valaki tudja hogy min állítsak hogy jók legyenek a tükrök az válaszoljon! És ha tud egy olyan beállítási képet küldeni , annak előre is megköszönném! Mielőtt gond lenne! Tudom hogy a képek már fent vannak de azért raktam fel őket még egyszer hogy együtt legyen a kép és a szöveg hogy el tudjatok igazodni a kérdésemen! Ha nem túl nagy kérés akkor próbáljatok minél előbb írni! A válaszokat előre is köszönöm!
-
misiw12 #40496 Figyelj már ide! Egy az hogy nem téged kértelek meg! A másik meg hogy azért nekem is van annyi eszem hogy nem egy 2 órás egy buszmodellezést! ÉS ez nem csak neked hanem mindenkinek aki ki van akadva azon hogy buszt akarok csináltatni! Annyit erről hogy nem várom el senkitől hogy csináljon egy buszt Számomra ez egyértelmű!És ki kérem magamnak hogy annyira nem vagyok pofátlan ember hogy elvárjam hogy egy puszira csináljanak egy buszt! És most ez van Hogy ez a Krisz1000-er megállapodtunk mert mondta hogy küldjem át a képanyagot! Én is valamilyen szinten én is tettem azért hogy elkészüljön e a busz mert nem volt könnyű bejutni arra a busz telepre ahol én voltam! És ezért írtam hogy ha tudtok olyat aki elvállalná nekem akkor beszélnék azzal az egyénnel és megállapodunk! Ennyi! És írtátok hogy én mocskolódok! Nem én nem mocskolódok! Az hogy megállapodtunk hogy szerezzem be a képanyagot , én be is szereztem! És elkezdte csinálni a buszt utána meg lelépett! Akkor ez m ha nem átbaszás! A képeim jók voltak neki! És én játszok az Omsi-val és már rég óta nézem ezt a fórumot és akinek az a problémája hogy nem írok helyesen akkor ezzel kell foglalkozni hogy k hogy ír! A másik meg : hogy ha én nem kritizálok mást akkor légy szíves ti se engem! Olvastam én itt egy pár oldalt és én is láttam olyat hogy nem írt helyesen és én nem kötöttem bele abba az egyénbe! Én tényleg azt hittem hogy ez egy normális Omsi fórum és fel lehet íni ha valami probléma van! És akkor itt a helyesírással izétok ! Ha én tényleg nem tudok helyesen írni akkor én nem is vagyok ember??? És itt megkülönböztetitek az embereket! Nem semmi egy fórum !! Akkor kell szólni a vezetőségnek hogy a regisztrációnál írja ki hogy ide csak az regisztráljon aki tud helyesen írni ! Mert egyesek belekötnek! És nem azt kell nézni hogy hogy ír hanem próbálok neki segíteni! ez azoknak szól akiknek gondjuk volt/van az írássommal és a szövegemmel! Még annyit hogy aki csak bántó szavakat tud írni az lépjen túl az én szövegemen! Az ne írjon! És ez nem csak neked szól! Én ezzel lezártam a témát ! De amiket tegnap írtatok ahhoz hozzá kellett szólnom! Abban igazatok van hogy ide nem legendát kell írni! Ebben igazat adok! Ezért elnézést kérek kicsit hosszúra sikerült! És voltak olyanok itt a fórumon akik normálisan válaszoltak! Azoknak nagyon köszönöm! Ez volt az utolsó hosszú üzenet és én nem akarok senkivel se vitatkozni! De addig ameddig én nem osztályozom a másik helyesírását és nem írok bántó szavakat akkor én elvárom hogy ti se! Ha valakinek gondja volt hogy hány éves vagyok mert mindenki a nevemből ítélt meg de tessék megmondom 26 vagyok! És azért 12 a vége a nevemnek mert 12-én születtem! Aki csak piszkálódni tud az nem kell hogy válaszoljon! Meg hogy csak irkálódni tud a másikról hogy jaj ilyen izé meg olyan az csak a saját butaságát mutassa ki! Ennyi! Tudtommal ez a fórum az Omsi miatt van és azért hogy ha valakinek gondja van annak segítenek! De tegnap elég jól elkanyarodtunk a témától! Úgy vettem észre! Rátértünk a helyesírásra! De én nem azt kérdeztem , én azt kérdeztem hogy hogyan lehet beállítani a visszapillantó tükröt! És akinek nem tetszik a álljon tovább! Én se piszkálok mást! -
bpyfan #40495 Sziasztok! Nincs valami javítás az E95-re hogy ne forralja a vizet?Ilyen meleg napokban egy kanyart se lehet vele megcsinálni pedig nem hajtom még is forr benne a víz. -
rarma #40494 Egy kis észrevétel az 1.6-os telepítésből.
Nem a megfelelő helyekre teszi a frissítéseket!
A maps mappába teszi a : GUI,Situations,option presets,weather mappákat.
A Template mappába teszi a : New Map mapát.
A Sceneryobjects mappába a : Scripts mappát amin belül az AI Cars mappa van,és annak tartalmát jó kérdés,hova is kell bemásolni,a megfelelő helyre. -
norb82 #40493 Plusz egy méter a 250-esben, meg a 250-es gazdagabban volt felszerelve (légbefúvó, vagy akár légkondi, lehetett benne hűtőszekrény hátul, stb) -
Hát, a 255 laprugós, mivel elvileg az Ikarus 55 alvázára épült. Ezen kívül nem tudom, mi a műszaki különbség a két típus között. -
rarma #40491 Jó reggelt mindenkinek !
Ezt találtam OMSI + WIEN PACK -
Ha javítani akarod a buszt, akkor rányomsz az Alt billentyűre és ott a villáskulcsra és megjavul a buszod... ;) Tankolni, lemosatni a buszodat ugyan ott kell ahol a többi pályán is... :) Vagy a garázsban/telephelyen/depóban, vagy egy benzinkút alá beállsz megnyomod az Alt-ot és akkor aktivá válik ez a két lehetőség, ja és a villáskulcs nyomogatásával tudod gyorsítani a tankolást is... :D De am. az http://omsihu.wordpress.com/ oldalon ott van a segítség... -
mimo0612 #40489 Hamburgban hol lehet, javíttatni, tankolni, mosatni? Megkotlott a váltó és nem tudom hol lehet javíttatni. :) -
Nem nagyságra értettem, ha nem külsőre... :D Minden 250-es szériába ugyan úgy néz ki, csak az első ajtó müködik, a hátsó ajtó megszüntetve és két üléssel pótolva, max. az első ajtó másfelé nyílik ki. :D De am. nem sokban különböznek, esetleg műszakilag. :D -
norb82 #40487
Úgy kb ez a méret volt:) -
Szerintem nem sokban különbözik az Ik 250-es sorozattól... :D De legalább most már van hozzá egy távolsági festés is. :D Köszi ;) -
norb82 #40485 A Volánbusz "hamburgerek" szerintem brutál nagyok így,a hátsó főleg, de amúgy klassz!!! -
Én és Omsifan1225 összedobtunk közösen az Ikarus 255.70-eshez egy Volán festést.
Letöltés -
atty707 #40483 Szerintem fejezd be most itt a témát! Rendezzétek le privát üzenetben, én annyit tennék hozzá, hogy kérj tőle bocsánatot a fellengzős stílusod miatt!
-
Petee1198 #40482 Én is magamra vettem volna, nagyon úgy mondtad, de főleg az a szó, hogy "mérföldekkel", ez nagyon kifejezi azt hogy te csinálhatnád a legjobb Ikarust Omsi-ba. Mindegy meglátjuk majd mi lesz. -
C56 #40481 Hidd el, én is elég sokat dolgoztam, hogy egyáltalán rendes alap legyen a DD hangok elkészítéséhez, a fotókról nem is beszélve. Nem kéne ennyire magadra venni a dolgokat... -
atty707 #40480 OFF: Szerintem sem szép dolog, amit művelt, de ne foglalkozz vele. Jók ezek a kb. 12-14 éves "ki ha én nem" kiscsávók. Ők mindenkinél mindent jobban tudnak, de leginkább szájukat jártatni... (Természetesen tisztelet a kivételnek!) -
Zoliikp #40479 A pálya aktiválása nélkül nem jelenik meg a busz...
Én is próbáltam, sikertelenül. -
A hangok nem véglegesek... Mint írtam nincs kész. Csak így leszólni... nem hiszem hogy szép dolog. Kíváncsi vagyok hogy te milyen eszközökkel és mennyi szarakodással csinálnál jobb hangot. Bocskor3 sokat dolgozott vele és mind saját hang (legalább is a motor hangok) -
C56 #40477 Sajnálom, ha sértésnek vettétek, nem annak szántam. Egyszerű kritika. Oké, nem ti készítitek, de a hangok sincsenek a toppon, egy csomó más dologról nem is beszélve. De nem akarok vitát generálni... -
C56 #40476 Remélhetőleg lesz rá megoldás, de ezért a részért nem én felelek. -
gabcsibkv #40475 A megjelölt járművel Budapest 126-126A vonalakon lehet vele találkozni. Napi szintű beo gép 954 és 964. -
norb82 #40474 A többségnek halvány dunsztja nincs milyen meló egy modellt megcsinálni. És akkor még csak egy modelled van, mire abból busz lesz... Miközben ugye meg is kell élni valamiből... -
A legfrissebb képek a weboldalon