qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Westsidee
    Üdvözletem mindenkinek.
    Látom van még rajtam kívül olyan akinek a szívét a SCANIA Ikarus 395 dobogtatja. Én sajnos nem értek a modellezéshez, időm sincs rá kitanulgatni hogyan kell, viszont segíthetek sok dologban. Részletek kidolgozásában... Én élőben foglalkozom velük, ez a hivatásom. Ha van olyan modellező aki nekiáll úgy hogy nem csak egy félkész buszt szeretne, hanem egy az igazira megszólalásig hasonlító modellt akar készíteni, annak az illetőnek szívesen segítek, rááldozom az időmet ha igény van rá. Hangfelvételen kívül, de az első csavartól a legutolsó zsugorcsőig kidolgozni minden részletet, akár fényképek segítségével. Aki úgy érzi hogy kész szembenézni a kihívással és tökéletes 395 öst épít, de nincs elég ismerete velük kapcsolatban az a [email protected] n felveheti velem a kapcsolatot. A kérés annyi hogy tényleg csak komoly modellező legyen, és az üzenet valamivel tűnjön ki a sablonüzenetek közül. Akár igény van a segítségemre akár nem, kívánok sok erőt és kitartást a járműhöz, biztosan az egyik legnehezebb de megéri. Abban is biztos vagyok hogy sokan várjuk már. :) Minden jót.