qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• zorba3333
    Elfogadom az álláspontodat, hiszen valóban voltak renitens személyek, akik nem voltak közösségi emberek, de véleményem szerint, azért fölösleges átesni a ló túloldalára.
    Senki sem emlegetett, vagy támasztott igényt "full HD" felbontásban történő képek megjelenésére / linkelésére a fórumon.

Pusztán arról van/volt szó, hogy egy közösségi élettérben a szabályoknak olyanoknak kell lenniük, hogy az kisebb-nagyobb kompromisszumokkal mindenki számára vállalhatóak legyenek.

Nem lehet tiltani valamit csak azért, (amit egyébként az oldal üzemeltetője egyáltalán nem tilt) mert önkényesen, a saját igényeimet mindenki másénál fontosabbnak ítélve könnyebbséget jelent.
    (Erre volt kiragadott példa, (hogy nevén nevezzük a gyereket) a képfeltöltés esete, és erre lett megoldásként javasolva a bélyegkép linkelése, mint alternatíva. Írhattam volna mást is, de épp ez jutott eszembe.)

Mint ahogy azt a 36696-os hozzászólásomban, illetve most is megírtam, valóban a bélyegkép linkelése jelentené az egyik megoldást, de lássuk be, sajnos sokaknak még egy "hagyományos" kép feltöltése, vagy egy szimpla URL cím helyesen történő belinkelése is gondot okoz, nemhogy a bélyegképes megoldás használata.

Teljes mértékben egyetértek veled abban, hogy a tizenéves korosztály többsége lusta a kereső használatára, kivétel ha pl.: új warez tartalom letöltése a cél, mert akkor érdekes módon sokaknak eszébe jut, miként kell használni egy keresőt! (Tisztelet a kivételeknek!)

Ellenben sokan vannak olyanok is, aki újként, először látogatnak ide a fórumra.
    Szeretne feltenni egy kérdést, látja hogy közel 40.000 hozzászólás van a témában, fogalma sincs róla, hogy volt-e már szó a problémájáról, ha igen akkor hol/hogy keresse a számára hiányzó információt.
    (Kulcsszavakra rákeresve direkt kipróbáltam a keresőt, és bizony sok mindent kihagy.)
    Ez még azok számára is sokszor kihívás, akik kisebb-nagyobb megszakításokkal, de rendszeresen olvassák a fórumot.

A fölöslegesen ismételt kérdések megelőzésére, valamint az időrabló visszaolvasgatási kényszer megszüntetésére tettem javaslatot a napokban a HG-nek, 38220 de természetesen meg sem hallotta.

Azt mindenesetre be kell látni, hogy a banner kaotikus, egyáltalán nem informatív, és az idő múlásával, valamint az egyre szaporodó kiegészítők megjelenésével, már rég bővítésre szorult volna.
    Így persze, hogy nem fogja megtalálni a kérdező a számára fontos információt, és inkább kérdez, mint nekiálljon a visszaolvasgatásnak.

Szarkasztikus megjegyzésedre reagálva, valóban nem fárasztó egy képre kattintva azt nagyobban megnyitni!