63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Oké :)
Nincs mit ! -
Apocalipto #38724 Öh, hát a megánál rosszabb sose legyen.. :D Köszi! -
Tessék , itt van , remélem a Mega az jó lesz , de ha nem jó , feltöltöm máshová :) -
Apocalipto #38722 Megköszönném :) -
Felrakjam nekem más letöltő oldalra ?
Csak mert nekem 1-2-3 perc alatt simán lejött :D -
Apocalipto #38720 Hát lehet tudnak valamit, de nem azt hogy értelmes fájlmegosztót válasszanak...8 KB-tal töltöm.. -
"A fölöslegesen ismételt kérdések megelőzésére, valamint az időrabló visszaolvasgatási kényszer megszüntetésére tettem javaslatot a napokban a HG-nek, 38220 de természetesen meg sem hallotta."
A sok szar szemét, flood között ezt meg sem láttam.... nem elvetendő ötlet. -
Pedig én tényleg őt akarom HG-nek. Komolyan. Sokkal jobb embernek találom, mint magamat. Sokkal kedvesebb, nem ilyen alpári mint én, illetve a fórumos múltja is indikálja a HG jogkor betöltésére. matec1996 for president! 

-
rurman #38716 Ez egy mestermű.. A fránya oroszok tudnak valamit! :) -
Előbb zárnák be a topikot, minthogy ő legyen itt a HG.. -
Elnézést a stílusért.... rossz napom van. Legkisebb problémám is nagyobb annál jelenleg, hogy itt hülye gyerekek hisztijével legyen türelmem foglalkozni, de megpróbálom moderálni magam.
Akinek nem tetszik a pofám, váltasson le. Én személyszerint matec1996-ot ajánlom HG-nak, mert a topik elmúlt pár heti színvonala kb. őt tükrözi. -
Geri556 #38713 Én is csináltam egy videót az új MB-ről 
-
Geri556 #38710 Kijött egy új orosz csoda.
Liaz 5292.20
-
atty707 #38708 Sajnos a többségnek nehezére esik a képek átméretezése is, így sok esetben az általam írt méret volt eddig is berakva. (Nézz át az ETS2 topicba, egyszerűen olvashatatlan a sok nagy méretű kép folyamatos töltögetése miatt.)
Maradjunk annyiban, hogy nem mindenkinek van annyi ideje, hogy azonnal cselekedjen. Gondolom Erlau is dolgozik (valószínűleg most is, ezért nem reagál), és nem volt még ideje a frissítésre.
Egyébként az oldalamon elkezdtem direkt a kezdőknek egy sorozatot, amelyben idővel - remélhetőleg - minden kérdésére választ kap. De ennek az elkészítése is idő, mégpedig nem kevés! Routeressel már beszéltük privátban, hogy javasolni fogjuk a házigazdának a topic elejére linkelését, de még nincs igazán mit.
Nem csak az itteni kereső létezik, van google is. Ott tényleg mindenre választ kaphatsz, még az itteni bejegyzések között is keres! -
szikszaicsabi #38707 Teljes mértékben egyetértek! -
zorba3333 #38705 Elfogadom az álláspontodat, hiszen valóban voltak renitens személyek, akik nem voltak közösségi emberek, de véleményem szerint, azért fölösleges átesni a ló túloldalára.
Senki sem emlegetett, vagy támasztott igényt "full HD" felbontásban történő képek megjelenésére / linkelésére a fórumon.
Pusztán arról van/volt szó, hogy egy közösségi élettérben a szabályoknak olyanoknak kell lenniük, hogy az kisebb-nagyobb kompromisszumokkal mindenki számára vállalhatóak legyenek.
Nem lehet tiltani valamit csak azért, (amit egyébként az oldal üzemeltetője egyáltalán nem tilt) mert önkényesen, a saját igényeimet mindenki másénál fontosabbnak ítélve könnyebbséget jelent.
(Erre volt kiragadott példa, (hogy nevén nevezzük a gyereket) a képfeltöltés esete, és erre lett megoldásként javasolva a bélyegkép linkelése, mint alternatíva. Írhattam volna mást is, de épp ez jutott eszembe.)
Mint ahogy azt a 36696-os hozzászólásomban, illetve most is megírtam, valóban a bélyegkép linkelése jelentené az egyik megoldást, de lássuk be, sajnos sokaknak még egy "hagyományos" kép feltöltése, vagy egy szimpla URL cím helyesen történő belinkelése is gondot okoz, nemhogy a bélyegképes megoldás használata.
Teljes mértékben egyetértek veled abban, hogy a tizenéves korosztály többsége lusta a kereső használatára, kivétel ha pl.: új warez tartalom letöltése a cél, mert akkor érdekes módon sokaknak eszébe jut, miként kell használni egy keresőt! (Tisztelet a kivételeknek!)
Ellenben sokan vannak olyanok is, aki újként, először látogatnak ide a fórumra.
Szeretne feltenni egy kérdést, látja hogy közel 40.000 hozzászólás van a témában, fogalma sincs róla, hogy volt-e már szó a problémájáról, ha igen akkor hol/hogy keresse a számára hiányzó információt.
(Kulcsszavakra rákeresve direkt kipróbáltam a keresőt, és bizony sok mindent kihagy.)
Ez még azok számára is sokszor kihívás, akik kisebb-nagyobb megszakításokkal, de rendszeresen olvassák a fórumot.
A fölöslegesen ismételt kérdések megelőzésére, valamint az időrabló visszaolvasgatási kényszer megszüntetésére tettem javaslatot a napokban a HG-nek, 38220 de természetesen meg sem hallotta.
Azt mindenesetre be kell látni, hogy a banner kaotikus, egyáltalán nem informatív, és az idő múlásával, valamint az egyre szaporodó kiegészítők megjelenésével, már rég bővítésre szorult volna.
Így persze, hogy nem fogja megtalálni a kérdező a számára fontos információt, és inkább kérdez, mint nekiálljon a visszaolvasgatásnak.
Szarkasztikus megjegyzésedre reagálva, valóban nem fárasztó egy képre kattintva azt nagyobban megnyitni!
-
Srácok, inkább atty707-nek van igaza...de nem baj, korotokból kifolyólag mást gondoltok igaznak... :)
És Maximus-nak is igaza van, DE! Ahogy nálam is elszakadt már a cérna nem egyszer, most nála is. Valóban rohadt unalmas, hogy az újak linkelgetnek 826 képet teljes méretben meg minden szir szart megkérdeznek, van, aki annyi hozzászólást ír, hogy ha 1 nap van 30 mondjuk, abból 20 az övé. A baj nem ott kezdődik, hogy kérdeztek, hanem hogy lusták vagytok valamit megkeresni, és ezért inkább egyszerűbb ide benyögni, és ez a fórum nem arra való, hogy minden apró dolgot megkérdezzünk.
Attól még, hogy sokan nem adnak hangot nemtetszésüknek, még ugyanúgy nem tetszik nekik. Engem pl. ebben az évben az újoncok rohadtul idegesítenek, szanaszét spammelik az egész fórumot és teljesen átláthatatlan, neveket nem szeretnék írni, nehogy személyeskedés legyen a vége.
Maximus, remélem olvassa majd ezt, csak annyit szeretnék, hogy ne csak azt lásd meg, hogy a HG mit írt, hanem előzményt is! Ha valaki írni szeretne ide, piros betűvel kiveri a szemét, hogy nincs warez, ennek ellenére mégis arról volt szó, hogy serialt nem fogad el, stb. -
atty707 #38699 Csak részben van igazad!
Korlátozott nete nagyon sok embernek van. Felesleges 1920*1080 felbontásban linkelgetni, arra pont jó a bélyegkép. Ha nagyban meg akarod nézni, azért az az egy kattintás nem olyan fárasztó!
Tudomásom szerint Erlau csak olyanokat tiltatott ki a fórumból, akik erősen közösségromboló magatartást műveltek itt, ráadásul többször is figyelmeztette!
A fórumozók többsége (főleg a tizenévesek többsége) lusta! Nem sértés, tény. Arra nem képesek, hogy visszaolvassanak 1-2 oldalt, vagy teszem azt használják a keresőt! Inkább 2-3 hozzászólásonként azt kell olvasni, hogy többen kérdezik, hogy hogyan kell csinálni ezt-azt. A fórum nem erre való! Gondolkozz, keress, és ha megfeszülsz akkor sem megy, akkor kérdezz!
Olvasgass vissza! Személy szerint ezért nem szívesen járok már ide, és nem a házigazda tevékenysége miatt. Fárasztó megkülönböztetni a tényleges információt a sok spam hozzászólástól... -
Jól halad a busz :) -
Alakul az a Műszerfal. :D
-
zorba3333 #38696 Természetesen megértem, aki mobilnettel internetezik, annak számít (hogyne számítana) minden -"bájt"-, és egyértelmű, hogy fontos az adatforgalom felhasználásának minimalizálására való törekvés egy-egy oldal / képletöltés alkalmával.
Ezért is írtam, hogy ilyen esetben célszerű használni a képek betöltésének tiltása funkciót alacsony adatforgalmú mobilnet esetén. Aztán otthon / munkahelyen, ahol van adatforgalmi korlát nélküli internet hozzáférés, meg lehet nézni a képeket.
Félreértés ne essék....
Én sem tartom helyesnek, ha tele lenne "Most épp tankolok" című pillanatképekkel a fórum, hiszen valóban megbontaná a fórum összhangját, de egy-egy fejlesztés alatt álló, vagy épp kiadás előtt lévő modellről szívesen megnézem a képeket.
Valóba ez lenne az egyik legjobb megoldás, de sajnos sokan nem ismerik ezt a megoldást, így inkább nem töltenek fel képet, tartva az esetleges retorzióktól. -
Routeres #38694 Meg a nagy képektől valahogy megbomlik az oldal rendszere. Ezért csípem annyira az bélyegképes megoldást. (http://kepkezelo.com thumbnail fórumra) -
Apocalipto #38685 O305 run. A kipufogófék hangja nagyon tetszetős :)
-
Kerestem már itt Nürnbergben is Media Markt-ban, meg mindenhol, de sehol nem találtam.. Amazonról tudnám megrendelni, de ott asszem 25 € körül van + a kiszállítás.. -
Mintha nem magyarországon élne, úgy emlékszem... Úgy meg nem 2 ezer, de még annyit is megér. -
Tökéletesen működik nagyon örülök neki! köszi! :) -
Renault Agora #38681 Sziasztok! Nem tudtok az új MB o305-höz valami reapint template-t? Üdv. -
tehát van esetleg valami megoldás? -
.. nyilván van olyan felhasználó is, aki nem vette meg és vígan játszik vele.. majd a 2-re adok ki pénzt. -
atty707 #38678 Vedd meg! Ha meg megvetted, akkor jelezd az Aerosoftnak, és visszaállítják Neked az aktiválási számot. -
Boyz, felraktam a 1.04es kieget, a Launcherben aktiválni szeretném, de nem fogad el egy serialt sem.. Mit csináljak? -
köszi szépen! nem láttam,pedig néztem :D -
Lejjebb leírtam -
atty707 #38674 Aerosoft védelemmel igen. (Szégyen, hogy 3 éve feltört titkosítással adnak ki "védett" dolgokat.) Egyébként... De ne OFF-oljuk szét a témát. :) -
miskolcdj #38673 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni ! ( aki tud segíteni írjon levélbe köszönöm ! )
nekem van egy pályám már az utak készen vannak megállók elhelyezve, a bajom nem tudom hogyan kell hof fájt csinálni hogy a megállóbe legyenek utsaok hogy felszáljanak járat szám stb.
Előre köszönöm a Válaszokat !
-
Routeres #38672 Ha a "Magyar buszok A-Z" kiegészítő 2 DVD-s díszdobozos kiadásban jelenne meg jelképes 1000 ft-ért, az is az off-topikban végezné, hidd el. -
Petee1198 #38671 Nem tudom miért nem jeleníti meg a képet. Bocsánat a 2 posztért.
http://kephost.hu/share-C551_51C898F1.html -
Értem köszi,tudnál nekem ebben egy kicsit bővebben segíteni ? :) -
Petee1198 #38669 Valaki nem tudja hogy ezt a hibaüzenetet mi okozhatja? Eleinte hiányolt valami Ra11.o3d-t, ami igaz tényleg nem volt benne a model mappában, de Bocskor3 átküldte nekem és bemásoltam. Azóta nem hiányol semmit, de mégsem stimmel valami mert betöltés közben mindig ez a hibaüzenet fogad, és ezáltal menetrend sincs.
-
Gondolod hogy az nem végezné az OFF Topikban, ha fizetőssé tennék?? :D Mert szerintem igen!! :D