Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
zorba3333 #38696 Természetesen megértem, aki mobilnettel internetezik, annak számít (hogyne számítana) minden -"bájt"-, és egyértelmű, hogy fontos az adatforgalom felhasználásának minimalizálására való törekvés egy-egy oldal / képletöltés alkalmával.
Ezért is írtam, hogy ilyen esetben célszerű használni a képek betöltésének tiltása funkciót alacsony adatforgalmú mobilnet esetén. Aztán otthon / munkahelyen, ahol van adatforgalmi korlát nélküli internet hozzáférés, meg lehet nézni a képeket.
Félreértés ne essék....
Én sem tartom helyesnek, ha tele lenne "Most épp tankolok" című pillanatképekkel a fórum, hiszen valóban megbontaná a fórum összhangját, de egy-egy fejlesztés alatt álló, vagy épp kiadás előtt lévő modellről szívesen megnézem a képeket.
Valóba ez lenne az egyik legjobb megoldás, de sajnos sokan nem ismerik ezt a megoldást, így inkább nem töltenek fel képet, tartva az esetleges retorzióktól.