qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MEXXD
    76-os főút projekt

Korábban csak elszórtan adtam hírt a sokak által megkérdőjelezett készülő OMSI pályáról, különböző folyamatok néha akadályoztak az ötleteim kivitelezésében, de a mai naptól (2013. június 2.) megkezdtem a 76-os főút Zalaegerszeg-Keszthely közötti szakaszának az elkészítését. Az elmúlt hónapokban elsajátítottam azokat a tapasztalatokat és információkat, amelyek egy ilyen nagy kaliberű feladat elvégzéséhez szükséges (így is maradt bőven mit tanulni), és elkészítettem azokat a jellegzetes magyar objektumokat, utakat, amelyekkel minden négyzetméteren találkozhatunk, ha végighaladunk egy városon, falun, mellék vagy éppen főúton (ezeket rendszerint meg is osztottam veletek a fórumokon keresztül). Nagy segítségemre lesz a Google Utcakép is, így nem kell mindig ingáznom a két város között, ha épp valamit valósághűen szeretnék felépíteni. Kezdésnek az lakóhelyemen, a zalaegerszegi nagy buszmegálló került a kezeim közé, amit eddig 10 munkaórával sem sikerült teljesen lemodelleznem, mivel elég összetett és nagy területről beszélünk. A szolgálati épületet sikerült eddig teljesen élethűen, részletgazdagon az OMSI-ba varázsolni. Mivel a belvárosban terül el a buszmegálló, így törekszem minél alacsonyabb polygonszámból kihozni a modelleket, de okos megoldásokkal nem rontani az összképen. Hamarosan az OMSI+-on is a Projektek közé felkerül, ahol folyamatosan nyomon lehet majd követni az alakulását és friss képekkel meggyőzni bennetek, hogy valóban készül, de a jó munkához idő kell...
    Íme néhány kép a már elkészült buszmegálló részletről: