Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
regelek5 #37601 Sziasztok!
Felraktam az OMSI-ban a BKV-s Ikarus 260.46-os buszhoz az egyedi leszállásjelzés mod-ot, remekül működik és nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy másnál is előfordul-e az alábbi?
Mindig "elsőajtós" felszállási rend szerint szoktam vezetni (nálunk a helyijáratos buszokon így szokás), és eddig működött is: a felszállók eddig mindig előrejöttek 2-3 másodperc után, ha nem tudtak máshol felszállni, csak az első ajtónál. Mikor már mindenki felszállt, akkor szoktam leengedni a leszállókat.
Most a mod felrakása óta viszont nem minden felszállásra váró utas jön előre, néhányan megállnak a 2. vagy a 3. ajtónál, és addig nem mozdulnak, míg ki nem nyitom a hátsó ajtókat. Mondhatjuk, hogy ezek amolyan "bliccelők", de ha van leszálló a 2-es/3-as ajtónál, akkor sajnos nem tudom kivédeni, hogy felszálljanak. Bevallom, ha csak felszálló van, akkor általában ott hagyom az ilyeneket a megállóban, csak hát ez nem valami elegáns viselkedés. :o)
Tud valaki segíteni, valami tippet adni, esetleg a mod készítője, ha olvassa, meg tudja javítani, hogy ha nem nyitom ki a hátsó ajtókat, akkor elől szálljanak fel úgy, mint régebben?
Nagyon köszi a segítséget.