63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
norb82 #37625 Jah:D
(nálam mondjuk ingyen utazik mindenki, ki van kapcsolva a jegyeladás:D) -
matec1996 #37624 okés ha meg lesz kérlek privátban küld már el a letöltési linkjét:D köszi :) -
Zoliikp #37623 Fogalmam sincs már, hogy honnan töltöttem le.
Még keresem... -
matec1996 #37622 semmi gond zoli de nekem az kéne amélykben nem működik tőkéletesen azt be tudod linkelni ?? -
Zoliikp #37621 Bocsánat mindenkitől, valahogy egy másik SU-15-ösbe tettem bele...
Tatiana000 által készített SU 15 II verzióban tökéletesen működik... -
Zoliikp #37620 Talán innen:
http://ofpmafia.eu/download/SU_15.rar
-
nemtom én beraktam, működik, egy nagyon kicsi eltérés van csak, de kb észre se vehető:/:) -
szikszaicsabi #37618 Hogy-hogy nem tört ki az ablak? Talán a takarító egyesével összeszedi a darabokat, és a helyükre ragasztja?:D -
matec1996 #37617 Ezt a solaris-t hol tudnám letölteni kérlek add meg a letöltési linkjét :) Köszi -
Zoliikp #37616 Én nem kapkodnék ezzel a mod-dal:
Nem középpontosan fordul... -
regelek5 #37615 Köszi a választ. Kitöröltem az [entry] bejegyzéseket, amik nem 0-k voltak, így előre jönnek a felszállók, de nem szállnak fel, csak ott állnak az 1. ajtónál. Csak akkor szállnak fel, ha a hátsókat is kinyitom. Szóval, félsiker. :o)
Nem tudod, mit kell még beírnom nekik? Valahogy még figyelik szerintem a többi ajtó állapotát, csak nem jöttem rá a kódban, hogy hol. -
Van, de a szimulátor kárára, mert sok tekintetben a béka segge alatt vannak ilyen tekintetben mint az OMSI. -
rarma #37613 Szép estét mindenkinek !
Mercedes Neobus Thunder LO-915 -
A többi Busz szimulátorhoz hasonlítják az OMSI-t, nem akarok mondani példákat de sokan tudnák, ahol ilyenek vannak.... -
Meg legyen háza.. kinek? Ki sem tudsz szállni a járműből. :D Teljesen értelmetlen dolgokat sorolt fel. :) -
krisztiandzs #37610 Az o3d fájlt a model, a képeket a texture mappába a busz mappáján belül. -
Erre a sok jó ötletre már csak a BKV ellenőrök hiányoznak, meg a FKF. emberei a sárga mellényükkel... xD -
vikimaki1 #37608 Valaki be tudná linkelni azt a leírást, ami elmagyarázza, hogy hogyan ellenőrizhetjük a hátsó ajtó nevét? -
Driftelni.. :D Gratulálok! Ez egy busz szimulátor.. :D -
atty707 #37606 A passengercabin.cfg-ből szedd ki a nem 0-s [entry] bejegyzéseket.
-
Egyetértek. Nem is írtam sehol, hogy ez az én ötletem lenne. -
halaszfi #37604 Mert az utas amit elhatároz, azt a mod feltétele után meg is tartja. -
norb82 #37603 Szerintem pont az a koronája:) Sárga 260.43 az ajánlott oda:) -
norb82 #37602 Mafia 2-ben lehet házad, autód, kocsikázhatsz kedvedre. Az Omsi teljesen másról szól, a figura alapvetően nem mozog önállóan és nem is kell neki, ez egy szimulatornak lett megírva, nem Mafia/GTA-nak. -
regelek5 #37601 Sziasztok!
Felraktam az OMSI-ban a BKV-s Ikarus 260.46-os buszhoz az egyedi leszállásjelzés mod-ot, remekül működik és nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy másnál is előfordul-e az alábbi?
Mindig "elsőajtós" felszállási rend szerint szoktam vezetni (nálunk a helyijáratos buszokon így szokás), és eddig működött is: a felszállók eddig mindig előrejöttek 2-3 másodperc után, ha nem tudtak máshol felszállni, csak az első ajtónál. Mikor már mindenki felszállt, akkor szoktam leengedni a leszállókat.
Most a mod felrakása óta viszont nem minden felszállásra váró utas jön előre, néhányan megállnak a 2. vagy a 3. ajtónál, és addig nem mozdulnak, míg ki nem nyitom a hátsó ajtókat. Mondhatjuk, hogy ezek amolyan "bliccelők", de ha van leszálló a 2-es/3-as ajtónál, akkor sajnos nem tudom kivédeni, hogy felszálljanak. Bevallom, ha csak felszálló van, akkor általában ott hagyom az ilyeneket a megállóban, csak hát ez nem valami elegáns viselkedés. :o)
Tud valaki segíteni, valami tippet adni, esetleg a mod készítője, ha olvassa, meg tudja javítani, hogy ha nem nyitom ki a hátsó ajtókat, akkor elől szálljanak fel úgy, mint régebben?
Nagyon köszi a segítséget. -
davidcs94 #37600 ma drága windowsomon kékhalál volt, visszaállítással megmentette a rendszert(win7).
megvan minden cuccom, indítom az omsit, csak a berlin meg a grungorf pálya van, belépek grundorfba, új busz választás, fel vannak sorolva a telepített buszok, de ha kiválasztom nem látom a buszt, sofőr pattog.
a maps mappába is benn vannak a mapok mappái, a vehiclesbe is, szóval nem értem mi lehet a gond.
a kékhalálig jó volt minden.
újratelepítés segít csak, vagy esetleg valami más is? -
Highway V1.3. De csak 1 járat van rajta... -
atty707 #37598 Ajtónkénti leszállásjelzés leírásom:
Nem vállalok felelősséget a benne található dolgokért. :) -
Ezt a módot hogyan tudnám belevarázsolni a buszba? Hova kell másolnom? -
Landkreis Wehlen 137-es vonal. -
vikimaki1 #37595 Sziasztok! :) Légyszíves írjatok minél több autópályás pályát. köszönöm a segítséget. -
Arra ott van az OFF Euro Truck Simulator. -
SnyperDv2 #37593 Kamion kellene csak nincs modellem :( -
Valaki tudna segíteni? Kispest pályán egyedi AI-listát akarnék betenni, de hibával visszadob :/ Ez a módosított AI-list fájl
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[ailist]
0
-1
52
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD77.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD80.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD81.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD82.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD83.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD83_RLB.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD84.bus
vehicles\MAN_SD200\MAN_SD85.bus
vehicles\MAN_SD202\MAN_D86.bus
vehicles\MAN_SD202\MAN_D87.bus
vehicles\MAN_SD202\MAN_D88.bus
vehicles\MAN_SD202\MAN_D92.bus
vehicles\AI_Cars\Renault_Magnum_Vega\Renault_Magnum_Vega.bus
vehicles\AI_Cars\Scania_R620\Scania_R620.bus
vehicles\AI_Cars\Volvo_FH12\Volvo_FH12.bus
vehicles\AI_Cars\Alfa_Romeo_75\Alfa_Romeo_75.ovh
vehicles\AI_Cars\Aston_Martin_DB4\Aston_Martin_DB4.ovh
vehicles\AI_Cars\Audi_A4\Audi_A4.ovh
vehicles\AI_Cars\Audi_Q7\Audi_Q7.ovh
vehicles\AI_Cars\Barkas_B1000\Barkas_B1000.ovh
vehicles\AI_Cars\BMW_M5\BMW_M5.ovh
vehicles\AI_Cars\Chevrolet_Cobalt_SS\Chevrolet_Cobalt_SS.ovh
vehicles\AI_Cars\Chevrolet_TrailBlazer\Chevrolet_TrailBlazer.ovh
vehicles\AI_Cars\Dodge_Challenger_383\Dodge_Challenger_383_Magnum.ovh
vehicles\AI_Cars\Dodge_Charger_SRT8\Dodge_Charger_SRT8.ovh
vehicles\AI_Cars\Fiat_Ducato\Fiat_Ducato.ovh
vehicles\AI_Cars\Honda_Civic\Honda_Civic.ovh
vehicles\AI_Cars\Honda_Civic\Honda_Civic_tuned.ovh
vehicles\AI_Cars\Honda_Civic_Hatchback\Honda_Civic_Hatchback.ovh
vehicles\AI_Cars\Jeep_Grandcherokee_SRT8\Jeep_Grandcherokee_SRT8.ovh
vehicles\AI_Cars\Land_Rover_Freelander\Land_Rover_Freelander.ovh
vehicles\AI_Cars\Mercedes_190E\Mercedes_190E.ovh
vehicles\AI_Cars\Mercedes_200TE\Mercedes_200TE.ovh
vehicles\AI_Cars\Mercedes_CL55_AMG\Mercedes_CL55_AMG.ovh
vehicles\AI_Cars\Mitsubishi_L200\Mitsubishi_L200.ovh
vehicles\AI_Cars\Opel_Astra_G\Opel_Astra_G.ovh
vehicles\AI_Cars\Opel_Calibra\Opel_Calibra.ovh
vehicles\AI_Cars\Opel_Combo\Opel_Combo.ovh
vehicles\AI_Cars\Opel_Vectra\Opel_Vectra.ovh
vehicles\AI_Cars\Range_Rover_Vogue\Range_Rover_Vogue.ovh
vehicles\AI_Cars\Renault_Clio\Renault_Clio.ovh
vehicles\AI_Cars\Skoda_Octavia_Combi\Skoda_Octavia_Combi.ovh
vehicles\AI_Cars\Skoda_Octavia_I\Skoda_Octavia_I.ovh
vehicles\AI_Cars\Toyota_Hiace\Toyota_Hiace.ovh
vehicles\AI_Cars\UAZ_452\UAZ_452.ovh
vehicles\AI_Cars\VW_Golf_3\VW_Golf_3.ovh
vehicles\AI_Cars\VW_Golf_4\VW_Golf_4.ovh
vehicles\AI_Cars\VW_Kaefer\VW_Kaefer.ovh
vehicles\AI_Cars\VW_LT\VW_LT.ovh
vehicles\AI_Cars\VW_T4\VW_T4.ovh
trains\ics.zug
trains\magyaros.zug
[aigroup]
Busses
12
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Kispest
[aigroup]
Interzonenzug
1
51
[aigroup]
Hof Kispest
7
4
6
7
8
9
10
11
Kispest
[aigroup]
ICS
1
50
Hibának pedig Ungültinger Dateiname-t ír ki -
Ne feszegessük tovább a témát. Az OMSI sok mindenre alkalmas lehetne, sok mindent meg lehetne még csinálni ami jó lenne. Volt itt már ezzel kapcsolatba annyi ötlet (pl. itt merült fel régebben, hogy legyen háza, lakása autója a sofőrnek, akivel tudjunk a városban közlekedni, buszon utazni, jöjjön érte a szolgálati járat...... stb). -
Néztem róla videókat, de ez a földutas rész, annyira nem jön be. -
ast00 #37589 Azt tudom, csak mikor megjelent valamiért errorozott nekem aztán azóta nem próbáltam. De hát megnézem aztán kiderül mi van most. -
Van egy Volga . De ne kezdjük ezt az autót omsiba témát mert idegbajt kapok. -
Igen, egyébként tudnám tartani a Brisbane-on a menetrendet, csak az ai autók olyan tetű lassan mennek, hogy idegesítő. Most úgyis az Omsihu Volánnal vagyok elfoglalva, szóval Usedom marad a legjobb. :) -
ast00 #37586 Eszembe jutott valami miközben realisztikusan -90 fokban hóviharban Ikarus 260.01-el döngettem a Driving test pályán.
Valaki megcsinálta már az alap AI autókat vezethetőre. De miért nem csinál senki normál kidolgozott autókat? Lehetne mondjuk levenni az utasszámot és taxizni. Tök poén lenne. Meg érdekes lenne Driving Testen driftelni. Bár mennyire is másra tervezték, az alap AI golf driftelésre nagyon is alkalmas.