Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Egy kicsit az 1.4-ről és a Bécsről
1.04:
EVM verzióra minden gond nélkül felment, nem zugriffelt. Ugyanígy felment 1.4.02 is. Kicsit jobb a futása, bár érdekes amikor a tükör felé változ nézetet beszaggat, de nem mindig, teljesen random. Ha a türköket nem látom a vezetés közben nem laggol, tükörrel ugyanolyan mint a patch előtt.
Bécs:
a buszról érdemben nem tudok nyilatkozni, nem az én világom. Mentem vele két kanyart a pályán, annyi elég is volt nekem belőle. Nem tetszik, inkább a modernebb buszokat kedvelem, ha már régi, akkor Ikarus. A pályán a MAN Lion City DTF verziójához készített Wiener mod-dal toltam jó pár kanyart Kagran és Neusßling között. Kagran felé a menetrendet mindig tudom tartani, sőt sietés is előfordul. Neusßling felé viszint rendre +3-4 perccel érek be. Neußling felé a hangbemondás elég érdekes, vannak megállók ahová adott járaton nem kell betérni és mégis bemondja, tehát nincs hozzá megfelelő Route. Kagran felé nagyjából rendben van.
Villamosos szakaszon kések rendszeresen, főleg ha beténfereg elém egy villamos is, mert az átfér a szabad jelzésen, de én a busszal már nem. Az a kereszteződés, ahol a Budapestet irányjelző tábla is van, ott percekig piros van, ha azt elkapom, akkor vesztek megint vagy 2 percet... Ugyanitt érdekes, hogy villog a zöld, mielőtt sárga és piros lenne. Ez nagyon ötletes, főleg busszal nem megyek már bele a keresztbe, ha villog (ezt real life is lehetne, nem tudom én itthon még nem találkoztam ilyennel...).
Futás: Kagran és a villamosos részeken laggol rendesen, teljesen random leesik az FPS 15-17 köré, máshol 25-30 FPS, de itt is teljesen random leesik az FPS.
AI: kipróbáltam LMG-123 féle AI-kal és AInak betettem a MAN LC-t, mégis 2005 van... teljesen random elkezdett ugrálni ezektől az autóktól és busztól az FPS... megyek stabil 25-26 FPS, egyszercsak leesik 10-11-re, majd megint vissza 25 köré...