Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
lovet #37269 Sziasztok! Én a következő tapasztalatokat gyűjtöttem a Bécs pályával kapcsolatban:
+ új objektumok, nekem nagyon tetszik a Neuessling-ből az Invalidensiedlung felé vezető utca házai
+ tetszik a rengeteg egyedi kresz/irányjelző tábla (főleg a kiegészítő szöveggel ellátottak)
+ telepítéssel minden rendben volt, az itt említett hibák egyikét sem tapasztaltam (sofőr ugrálás, o3d, stb), 25 körüli fps-sel lehet menni végig
- A villamosok szépek, igazán utazhatnának rajtuk sokkal többen, Kagran megállóhelyen mintha nem lenne utasforgalom...
- a buszok befogadóképessége:ülések száma+6 álló utas, ami meglehetősen kevésnek bizonyul....
- a villamos jelzőlámpáinak fényereje kritikán aluli, alig látszanak...
- a legkritikusabb pont a Kagran-Steigenteschgasse megállók közötti kereszteződés a Wagramer Strasse-n (nagy balkanyar): itt gyakran beragadnak az autók/buszok, mert a gyalogosok nem tudnak átmenni a zebrán, nem férnek el a járdaszigeten, ezért ajánlott a gyalogosok számát igen lecsökkenteni
- közepesen alacsony forgalom esetén sincs semmi esélyed arra hogy ki tudj kanyarodni Breitenlee Schule/Nebenfarbahn Schule felől a főútra, az alacsony forgalom esetén pedig tök üres a város...
- a 4 perc menetidő agavenweg-agrarweg között pont a duplája annak, mint amire szükség van, viszont a pdf-ben jól írja az időt, csak a program tudja rosszul(pld: 1-es járat (iskola idő): a pdf szerint 7:38-ra ér Breitenlee Schule megállóhelyre, ami simán tartható, viszont a program szerint csak 7:40-re kell odaérjen, így aki nem akar sietni szépen lassan, ráérősen megy, viszont egyszer csak feltűnik előtte egy másik busz, aminek 7:40-kor kell onnan indulnia....)
- Kagran végállomáson úgy oldották meg azt a problémát (lehet máshol is), hogy a kijelzők nem váltanak csak indulás után, hogy az ai buszok indulás után eltűnnek, majd újra megjelennek helyes iránytáblával, és beállnak újra a megállóba, felveszik az utasokat és mennek is tovább. Itt pont ezért vigyázni kell, mikor állunk be a megállóba, hiszen van amikor 2 busz is indul egymás után (pld: 7:00-sűrítő Breitenlee Schule-ig, 7:01-Invaledensiedlung-ig, ha a 7:01-essel beállok a másik mögé, akkor az könnyen mögém kerülhet...)
- Neuessling végállomásnál, ha áll egy busz bent, akkor a mögötte Invalidensiedlung felől jövő AI, ami meg kell előzze a bent álló buszt, nem fér el, ott áll amíg a bent álló AI-nek eljön az indulási ideje...
Röviden erre érdemes figyelni.
Jó vezetést, üdv: Lövi