63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
halaszfi #37305 Ha belegondolsz, az OMSI is két pályát tartalmazott, amelyből az egyik egy sima egyszerű Grundorf. És a Berlinben is kevesebb objekt van. Az az 5 euró azt jelenti, hogy Marcell és Rüdriger megalkotta az alapokat. Ha megnézed, a Hamburg a 0-ról lett felépítve, mint a Börzsöny. De amellé még busz is jár, amihez rendkívűl élethű hangok járnak... A Bécs... Látszik, hogy felhasználtak egy csomó alap objektet, és a buszban alig van új hang. -
Volna 2 kérdésem hozzátok az Ikarus 260.43-asal kapcsolatban.
1. Miért panaszkodnak az utasok hogy sötét van, mikor minden lámpa ég??
2. Hogy a f... lehet felfűteni a buszt?? Mert bekapcsoltam a "fűtést" max.-ra, hangja is van hogy fújja a levegőt, de csak csak 14°C-ra (+1 fokot) melegszik fel, és amint kinyitom az ajtót hogy felszálljanak, újra visszahűl a busz 13°C-ra... Valami tipp?? -
Ikarus E95 Tükör, Fordulatszámmérő, Ajtó Javítás by bocskor3 :) -
Routeres #37302 Amazonon 25 eurós ár van kirakva Hamburghoz. Ami megjegyzem azért vicces, mert csak 5 euróval olcsóbb (a kiegészítő!!!), mint az alap OMSI. -
halaszfi #37301 Ja, mellékesen: A Bécs 350 új objektet tartalmaz 20 euróért. Ez szinte csak a buszt tartalmazza a videó és a képek alapján, egyedi objekt alig lesz. Én max. 15 Eurót adnék érte. De a Hamburg a maga 1250 új objektjével mennyit fog kóstálni? Remélem a 25 erót nem lépik túl. De ha igen, akkor számítok az oroszokra. :D :D -
halaszfi #37300 Mibe, hogy a Bécs kézikönyvének utolsó oldala. :D -
szikszaicsabi #37299 Értem köszi mindkettőtöknek.:) -
oda van írva hogy included route Neuendorf. De ez csak egy kicsi pálya. -
Routeres #37297 Egy Neuendorf nevű fiktív pálya jár még a busz mellé. -
szikszaicsabi #37296 Ebben csak a busz lesz, vagy egy pályát is kapunk hozzá? -
Hamarosan..
-
Routeres #37294 Elég harmatgyenge az a videokártya, de rosszabb gépek is viszik az OMSI-t.
Én betennék egy PC2006-os vagy PC2007-es beállítást, és megpróbálnám úgy.
-
sirenato #37293 NVIDIA GeForce GT 220 -
Nem tudok róla, hogy a BKV Mod-hoz készült volna AI változat.
Ez az AI még CCV 260-asához készült. -
Több privát levelet is kaptam a Balaton Volános festéssel kapcsolatban ezért aki kérte annak ki is teszem! :)
Letöltés
-
halaszfi #37290 Működik az AI mod a BKV moddal? -
Kapos volán #37289 Sziasztok van egy kis gondom az 260.43-busszal.
Nemtududjátok hogy mitől van az hogy nem jeleniti meg a texturákat.
Pedig minden jó helyrelett fel másolva.
köszönöm a segitséget.
-
Routeres #37288 Nagyszerű, már csak egy videokártya típust kéne írnod. ;) -
Egymás mögött AI260, a piros táblás 15E pedig én vagyok :) -
halaszfi #37286 Ezt te rendezted be, vagy AI 260 van a képen? -
Üdv :)
Délutáni csúcsidő Martonváros, Kis kórháznál :)
-
sirenato #37284 http://kephost.hu/share-3B07_51A376CD.html -
köszi szépen! :) -
Routeres #37282 Sokat segítene, ha leírnád a géped adatait. Utána többet tudunk mondani. -
sirenato #37281 Tökmindegy hogy hová állítom, mert ha tízen van akkor is akad, ha meg 200-on akkor is. Szóval kb hová állítsam. 80-on is akad. -
Egy őszinte vélemény: Széép!!! :D -
Sziasztok!
itt egy kis kép,a mostanában elfeledett "új" buszról!
őszinte véleményeket várok! :) -
sirenato #37278 köszi -
krisztiandzs #37277 Köszönöm!
-
Routeres #37276 AI patch: http://www.adrive.com/public/sUTSyJ/IK260AI.rar -
Feltettem az 1.4et, EVM-re felment gond nélkül.
Stetinen próbáltam, Plac Rodlanal tükörrel látva rosszabb 16-17 fps, tükör nélkül 25-30 között. Ha oldalra "nézek", hogy lássam a tükröt akadva vált nézetet és az FPS 16-17 közé esik. Ez DTF-es MAN Lion. A tükör képe nem akadozik.
Ha nem.látom a tükröt jobb, nem laggol, de tükörrel rosszabb mint volt... -
krisztiandzs #37274 Le tudnád írni hol vagy milyen néven találhatom meg ezt a patch-et? -
Routeres #37273 Készült hozzá egy patch, amivel működik AI-ként, bár apróbb hibái azért vannak, pl. az ajtók bezárása után lejátszódik még egy ajtózárás, illetve a 260.32-nél leszállnak középen is, pedig ugye ott nincs ajtó. -
krisztiandzs #37272 Megoldható hogy a CCV ikarus működjön ai-ként? -
be állok én is a sorba :)
-
Persze, interlacedben.
Jó lesz az 50-nek is. -
lovet #37269 Sziasztok! Én a következő tapasztalatokat gyűjtöttem a Bécs pályával kapcsolatban:
+ új objektumok, nekem nagyon tetszik a Neuessling-ből az Invalidensiedlung felé vezető utca házai
+ tetszik a rengeteg egyedi kresz/irányjelző tábla (főleg a kiegészítő szöveggel ellátottak)
+ telepítéssel minden rendben volt, az itt említett hibák egyikét sem tapasztaltam (sofőr ugrálás, o3d, stb), 25 körüli fps-sel lehet menni végig
- A villamosok szépek, igazán utazhatnának rajtuk sokkal többen, Kagran megállóhelyen mintha nem lenne utasforgalom...
- a buszok befogadóképessége:ülések száma+6 álló utas, ami meglehetősen kevésnek bizonyul....
- a villamos jelzőlámpáinak fényereje kritikán aluli, alig látszanak...
- a legkritikusabb pont a Kagran-Steigenteschgasse megállók közötti kereszteződés a Wagramer Strasse-n (nagy balkanyar): itt gyakran beragadnak az autók/buszok, mert a gyalogosok nem tudnak átmenni a zebrán, nem férnek el a járdaszigeten, ezért ajánlott a gyalogosok számát igen lecsökkenteni
- közepesen alacsony forgalom esetén sincs semmi esélyed arra hogy ki tudj kanyarodni Breitenlee Schule/Nebenfarbahn Schule felől a főútra, az alacsony forgalom esetén pedig tök üres a város...
- a 4 perc menetidő agavenweg-agrarweg között pont a duplája annak, mint amire szükség van, viszont a pdf-ben jól írja az időt, csak a program tudja rosszul(pld: 1-es járat (iskola idő): a pdf szerint 7:38-ra ér Breitenlee Schule megállóhelyre, ami simán tartható, viszont a program szerint csak 7:40-re kell odaérjen, így aki nem akar sietni szépen lassan, ráérősen megy, viszont egyszer csak feltűnik előtte egy másik busz, aminek 7:40-kor kell onnan indulnia....)
- Kagran végállomáson úgy oldották meg azt a problémát (lehet máshol is), hogy a kijelzők nem váltanak csak indulás után, hogy az ai buszok indulás után eltűnnek, majd újra megjelennek helyes iránytáblával, és beállnak újra a megállóba, felveszik az utasokat és mennek is tovább. Itt pont ezért vigyázni kell, mikor állunk be a megállóba, hiszen van amikor 2 busz is indul egymás után (pld: 7:00-sűrítő Breitenlee Schule-ig, 7:01-Invaledensiedlung-ig, ha a 7:01-essel beállok a másik mögé, akkor az könnyen mögém kerülhet...)
- Neuessling végállomásnál, ha áll egy busz bent, akkor a mögötte Invalidensiedlung felől jövő AI, ami meg kell előzze a bent álló buszt, nem fér el, ott áll amíg a bent álló AI-nek eljön az indulási ideje...
Röviden erre érdemes figyelni.
Jó vezetést, üdv: Lövi
-
Köszi, sikerült működésre bírnom! -
Zoliikp #37267 Nekem ez szerepel a mappában:
Szerintem ne a fájlokban, hanem a fájlneveket ellenőrizd le...
-
AZ egyszer oké, átírtam. Majd maz:avtomatik.bus fájlba ezeket írtam névhez:
[friendlyname]
MAZ
152-A avtomatik
Beige