63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• halaszfi
    Ha belegondolsz, az OMSI is két pályát tartalmazott, amelyből az egyik egy sima egyszerű Grundorf. És a Berlinben is kevesebb objekt van. Az az 5 euró azt jelenti, hogy Marcell és Rüdriger megalkotta az alapokat. Ha megnézed, a Hamburg a 0-ról lett felépítve, mint a Börzsöny. De amellé még busz is jár, amihez rendkívűl élethű hangok járnak... A Bécs... Látszik, hogy felhasználtak egy csomó alap objektet, és a buszban alig van új hang.
  • matesz19
    Volna 2 kérdésem hozzátok az Ikarus 260.43-asal kapcsolatban.
    1. Miért panaszkodnak az utasok hogy sötét van, mikor minden lámpa ég??
    2. Hogy a f... lehet felfűteni a buszt?? Mert bekapcsoltam a "fűtést" max.-ra, hangja is van hogy fújja a levegőt, de csak csak 14°C-ra (+1 fokot) melegszik fel, és amint kinyitom az ajtót hogy felszálljanak, újra visszahűl a busz 13°C-ra... Valami tipp??
  • bocskor3
    Ikarus E95 Tükör, Fordulatszámmérő, Ajtó Javítás by bocskor3 :)
  • Routeres
    Amazonon 25 eurós ár van kirakva Hamburghoz. Ami megjegyzem azért vicces, mert csak 5 euróval olcsóbb (a kiegészítő!!!), mint az alap OMSI.
  • halaszfi
    Ja, mellékesen: A Bécs 350 új objektet tartalmaz 20 euróért. Ez szinte csak a buszt tartalmazza a videó és a képek alapján, egyedi objekt alig lesz. Én max. 15 Eurót adnék érte. De a Hamburg a maga 1250 új objektjével mennyit fog kóstálni? Remélem a 25 erót nem lépik túl. De ha igen, akkor számítok az oroszokra. :D :D
  • halaszfi
    Mibe, hogy a Bécs kézikönyvének utolsó oldala. :D
  • szikszaicsabi
    Értem köszi mindkettőtöknek.:)
  • Stig95
    oda van írva hogy included route Neuendorf. De ez csak egy kicsi pálya.
  • Routeres
    Egy Neuendorf nevű fiktív pálya jár még a busz mellé.
  • szikszaicsabi
    Ebben csak a busz lesz, vagy egy pályát is kapunk hozzá?
  • kem001
    Hamarosan..
  • Routeres
    Elég harmatgyenge az a videokártya, de rosszabb gépek is viszik az OMSI-t.
    Én betennék egy PC2006-os vagy PC2007-es beállítást, és megpróbálnám úgy.

• sirenato
    NVIDIA GeForce GT 220
  • bpo451
    Nem tudok róla, hogy a BKV Mod-hoz készült volna AI változat.
    Ez az AI még CCV 260-asához készült.
  • olimano2222
    Több privát levelet is kaptam a Balaton Volános festéssel kapcsolatban ezért aki kérte annak ki is teszem! :)

Letöltés
  • halaszfi
    Működik az AI mod a BKV moddal?
  • Kapos volán
    Sziasztok van egy kis gondom az 260.43-busszal.
    Nemtududjátok hogy mitől van az hogy nem jeleniti meg a texturákat.
    Pedig minden jó helyrelett fel másolva.
    köszönöm a segitséget.
  • Routeres
    Nagyszerű, már csak egy videokártya típust kéne írnod. ;)
  • bpo451
    Egymás mögött AI260, a piros táblás 15E pedig én vagyok :)
  • halaszfi
    Ezt te rendezted be, vagy AI 260 van a képen?
  • bpo451
    Üdv :)
    Délutáni csúcsidő Martonváros, Kis kórháznál :)

• sirenato
    http://kephost.hu/share-3B07_51A376CD.html
  • olimano2222
    köszi szépen! :)
  • Routeres
    Sokat segítene, ha leírnád a géped adatait. Utána többet tudunk mondani.
  • sirenato
    Tökmindegy hogy hová állítom, mert ha tízen van akkor is akad, ha meg 200-on akkor is. Szóval kb hová állítsam. 80-on is akad.
  • GMI
    Egy őszinte vélemény: Széép!!! :D
  • olimano2222
    Sziasztok!
    itt egy kis kép,a mostanában elfeledett "új" buszról!

őszinte véleményeket várok! :)
  • sirenato
    köszi
  • krisztiandzs
    Köszönöm!
  • Routeres
    AI patch: http://www.adrive.com/public/sUTSyJ/IK260AI.rar
  • Erlau Trans #37275
    Feltettem az 1.4et, EVM-re felment gond nélkül.

Stetinen próbáltam, Plac Rodlanal tükörrel látva rosszabb 16-17 fps, tükör nélkül 25-30 között. Ha oldalra "nézek", hogy lássam a tükröt akadva vált nézetet és az FPS 16-17 közé esik. Ez DTF-es MAN Lion. A tükör képe nem akadozik.

Ha nem.látom a tükröt jobb, nem laggol, de tükörrel rosszabb mint volt...
  • krisztiandzs
    Le tudnád írni hol vagy milyen néven találhatom meg ezt a patch-et?
  • Routeres
    Készült hozzá egy patch, amivel működik AI-ként, bár apróbb hibái azért vannak, pl. az ajtók bezárása után lejátszódik még egy ajtózárás, illetve a 260.32-nél leszállnak középen is, pedig ugye ott nincs ajtó.
  • krisztiandzs
    Megoldható hogy a CCV ikarus működjön ai-ként?
  • gcs7e7
    be állok én is a sorba :)
  • [HUN]FaTaL
    Persze, interlacedben.

Jó lesz az 50-nek is.
  • lovet
    Sziasztok! Én a következő tapasztalatokat gyűjtöttem a Bécs pályával kapcsolatban:
    + új objektumok, nekem nagyon tetszik a Neuessling-ből az Invalidensiedlung felé vezető utca házai
    + tetszik a rengeteg egyedi kresz/irányjelző tábla (főleg a kiegészítő szöveggel ellátottak)
    + telepítéssel minden rendben volt, az itt említett hibák egyikét sem tapasztaltam (sofőr ugrálás, o3d, stb), 25 körüli fps-sel lehet menni végig

- A villamosok szépek, igazán utazhatnának rajtuk sokkal többen, Kagran megállóhelyen mintha nem lenne utasforgalom...
    - a buszok befogadóképessége:ülések száma+6 álló utas, ami meglehetősen kevésnek bizonyul....
    - a villamos jelzőlámpáinak fényereje kritikán aluli, alig látszanak...
    - a legkritikusabb pont a Kagran-Steigenteschgasse megállók közötti kereszteződés a Wagramer Strasse-n (nagy balkanyar): itt gyakran beragadnak az autók/buszok, mert a gyalogosok nem tudnak átmenni a zebrán, nem férnek el a járdaszigeten, ezért ajánlott a gyalogosok számát igen lecsökkenteni
    - közepesen alacsony forgalom esetén sincs semmi esélyed arra hogy ki tudj kanyarodni Breitenlee Schule/Nebenfarbahn Schule felől a főútra, az alacsony forgalom esetén pedig tök üres a város...
    - a 4 perc menetidő agavenweg-agrarweg között pont a duplája annak, mint amire szükség van, viszont a pdf-ben jól írja az időt, csak a program tudja rosszul(pld: 1-es járat (iskola idő): a pdf szerint 7:38-ra ér Breitenlee Schule megállóhelyre, ami simán tartható, viszont a program szerint csak 7:40-re kell odaérjen, így aki nem akar sietni szépen lassan, ráérősen megy, viszont egyszer csak feltűnik előtte egy másik busz, aminek 7:40-kor kell onnan indulnia....)
    - Kagran végállomáson úgy oldották meg azt a problémát (lehet máshol is), hogy a kijelzők nem váltanak csak indulás után, hogy az ai buszok indulás után eltűnnek, majd újra megjelennek helyes iránytáblával, és beállnak újra a megállóba, felveszik az utasokat és mennek is tovább. Itt pont ezért vigyázni kell, mikor állunk be a megállóba, hiszen van amikor 2 busz is indul egymás után (pld: 7:00-sűrítő Breitenlee Schule-ig, 7:01-Invaledensiedlung-ig, ha a 7:01-essel beállok a másik mögé, akkor az könnyen mögém kerülhet...)
    - Neuessling végállomásnál, ha áll egy busz bent, akkor a mögötte Invalidensiedlung felől jövő AI, ami meg kell előzze a bent álló buszt, nem fér el, ott áll amíg a bent álló AI-nek eljön az indulási ideje...

Röviden erre érdemes figyelni.
    Jó vezetést, üdv: Lövi
  • kem001
    Köszi, sikerült működésre bírnom!
  • Zoliikp
    Nekem ez szerepel a mappában:

Szerintem ne a fájlokban, hanem a fájlneveket ellenőrizd le...

• kem001
    AZ egyszer oké, átírtam. Majd maz:avtomatik.bus fájlba ezeket írtam névhez:
    [friendlyname]
    MAZ
    152-A avtomatik
    Beige