Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
lolprof #37140 Na most teszem az első körömet a bécsi pályán.
Amit eddig tapasztaltam:
-Külön kell aktiválni mint az Omsi-t, Aerosoft Launcher-en keresztül. Szóval nem olyan egyszerű a helyzet mint az Usti-nál.
-Az én gépem procija gyengébb a kelleténél (négy magos 2.8GH-es) és így fut 13-26 fps között. A legkevesebb az Kagran-nál van a belvárosi végállomáson (ott vannak villamosok, a metró meg a többi buszjárat akár egyszerre) itt kb. olyan mint Radhaus-nál de amint elhagyod a villamos sineket felmegy 20 fölé is. Gép igénye Kb. olyan összeségében mint a Szieczin pálya.
-Maga a pálya nagyon hangulatos az egyedi objectekkel meg a villamosokkal.
-A busz az igen érdekes és jó régi. Ibis az nincs. Rollbandos kijelzője van a busznak amit úgy kell kezelni mint a MAN 77-est. A bemondó készülék működéséhez pedig egy Nintendo kazetta méretű kártyát kell bedugni, hogy működjön és a használata út mutatóval is még furcsa.
-Egyszerre két tükör is működik alap kamera helyzetben szóval az új patch nem nagyon segít az Fps növelésben
-A busz hangjai tetszenek de nem kiemelkedő, hasonló a MAN-hoz meg az Ikarushoz.
-Az ajtó nyitás olyan mint az Ikarus 400-asoknál meg a mostani Merciknél, hogy a vezető megnyom egy gombot és akkor az utasok kitudják nyitni az ajtót kívülről meg belülről (az ajtók automatikusan zárodnak kivéve az első ajtót azt neked kell becsukni) , utána egy gombnyomással letilthatod a gombokat és amikor megszólal a gong akkor mehetsz.
-A rendszer olyan mint Budapesten; az utasok bármelyik ajtón fel és leszállhatnak és nincs jegy eladás!!
Egyenlőre ennyi. Itt van egy-két kép és feltöltöttem a pdf fájlokat (használati utasítás,térkép, menterend stb.)
pdf fájlok
kép1
kép2
kép3