63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Kapos volán
    Sziasztok kéne egy kis segítség :)
    Elkezdtem csinálni egy Kapos volános festést az Ikarus 260.43 hoz. Valaki tudja hogyan kell szélvédő matricát csinálni??
    előre is köszönöm a segítséget :)
  • szikszaicsabi
    Nem, elvileg már most is van ebben a patchben, csak nem tudom, hogy hogy lehet megoldani.(Az Aerosofton csak a kívülről nyitható ajtók voltak leírva. :( )
    alexander1993: Igen, a 412-es meg fog jelenni, ne aggódj, illetve az ajtók kívülről nyitása a valóságban nem csak a 412-eseken, hanem az egész Ikarus 400-as sorozatban benne van(azaz 405,415,435-ben is).:D
  • lolprof
    olyan telepítővel kell felrakni mint amilyen az OMSI-nál is van, szóval telepítés elején kéri a kódot meg az email címet és telepítés után a launcher-ben kell aktiválni Ezek szerint olyan warezz kell majd hozzá mint a sima omsi-hoz is kellett anno, DE nem tudom hogy mi ez az új anti kalózos cucc amit most új patch-be beleraktak.
  • gcs7e7
    hát nincs az az isten hogy ennyiért megvegyem. az aktiválást meg sima .rar-os feltöltéssel ki lehet kerülni nem?
  • lolprof
    Na most teszem az első körömet a bécsi pályán.
    Amit eddig tapasztaltam:
    -Külön kell aktiválni mint az Omsi-t, Aerosoft Launcher-en keresztül. Szóval nem olyan egyszerű a helyzet mint az Usti-nál.
    -Az én gépem procija gyengébb a kelleténél (négy magos 2.8GH-es) és így fut 13-26 fps között. A legkevesebb az Kagran-nál van a belvárosi végállomáson (ott vannak villamosok, a metró meg a többi buszjárat akár egyszerre) itt kb. olyan mint Radhaus-nál de amint elhagyod a villamos sineket felmegy 20 fölé is. Gép igénye Kb. olyan összeségében mint a Szieczin pálya.
    -Maga a pálya nagyon hangulatos az egyedi objectekkel meg a villamosokkal.
    -A busz az igen érdekes és jó régi. Ibis az nincs. Rollbandos kijelzője van a busznak amit úgy kell kezelni mint a MAN 77-est. A bemondó készülék működéséhez pedig egy Nintendo kazetta méretű kártyát kell bedugni, hogy működjön és a használata út mutatóval is még furcsa.
    -Egyszerre két tükör is működik alap kamera helyzetben szóval az új patch nem nagyon segít az Fps növelésben
    -A busz hangjai tetszenek de nem kiemelkedő, hasonló a MAN-hoz meg az Ikarushoz.
    -Az ajtó nyitás olyan mint az Ikarus 400-asoknál meg a mostani Merciknél, hogy a vezető megnyom egy gombot és akkor az utasok kitudják nyitni az ajtót kívülről meg belülről (az ajtók automatikusan zárodnak kivéve az első ajtót azt neked kell becsukni) , utána egy gombnyomással letilthatod a gombokat és amikor megszólal a gong akkor mehetsz.
    -A rendszer olyan mint Budapesten; az utasok bármelyik ajtón fel és leszállhatnak és nincs jegy eladás!!
    Egyenlőre ennyi. Itt van egy-két kép és feltöltöttem a pdf fájlokat (használati utasítás,térkép, menterend stb.)
    pdf fájlok
    kép1
    kép2
    kép3
  • gabcsibkv
    Jó estét !
    Movel nálam felülirta az 1.04 patch a SD és D92 buszok script fájlajait, ezért kerestem hogy hogyan teszek bele a scriptbe azt hogy beszéljen?
    Nem találom ugy emlékszem a régi német forumon volt a megoldás.
  • bpo451
    Szerintem az csak az OMSI2-ben lesz.
  • alexander1993
    Akkor innentől minden új három ajtós buszban meg lehet oldani az ajtónkénti leszállásjelzést valamint a 412-esnél kívülről is nyithatják az ajtót (mármint ha megjelenik) de az eddigi megjelent Ikarusokon ettől függetlenűl nem lesz még ajtónkénti leszállásjelzés ugye?
  • szikszaicsabi
    Nekik is muszáj lesz így lenniük vele(ez most csak szerintem hangzott kicsit hülyén? :D)
  • halaszfi
    Jaja. De a németek és osztrákok is így vannak vele?
  • gcs7e7
    http://gcs7e7.wordpress.com/
    - Ikarus 256 [STR] – BorsodVolán BPG-693
    - Ikarus 256 [STR] – BorsodVolán Classic
    - Ikarus 260.43 – Volánbusz
  • szikszaicsabi
    Szép, de a Börzsöny szintjét tuti nem fogja elérni!:D
  • Routeres
    A hivatalos fórumon kezdenek megjelenni a bécsi [url="http://m-r-software.de/omsi/forum/index.php?page=Thread&postID=251055#post251055"]képernyőmentések[/url].
    Elérhető a letöltős verzió 20 eurós áron.
  • kem001
    Na sikerült megoldanom busz újratelepítésénél az O405N2 hibáját. Viszont van egy kérdésem. Elég csak az 1.02-es javítást feltennem hozzá, vagy külön fel kellett volna az 1.01-est először tennem?
  • sirenato
    Hali a busz akadását mivel lehet kikapcsolni?
  • bpo451
    Most ki fogja kifizetni az újra üvegezést? :D :D
  • TheSosy
    Az új Ikarusban nyomjátok csak meg ezt
  • kem001
    Frissítés után eltűnt a busz nálam, csak a sofőr "szökdécselt"
  • kem001
    Berlinen ennyit jelentett? Akkor gondolom Moges-on is van javulás.
  • atty707
    Szinte semmit nem jelent az SSD sajnos az OMSI-nak. Sőt, én már RAMDISK-be is beraktam, ott sem kaptam sokkal több (max. 2-3) fps-t.
    Ellenben az 1.04-es patch lendített rajta Berlinben közel 7-8fps-t is!
  • vikimaki1
    Én Firefoxxal teljesen hibátlanul le tudtam tölteni, mikor kipróbáltam.
  • gabcsibkv
    Patch 1.02 > 05.23.2013 MB O405N2
  • gabcsibkv
    1.04 patchot rátettem és felülirta pl a hangbemondást SD77-nél. ezért érdemes alap OMSI ra rátenni. gondolom 1.00 > 1.01 > 1.04
  • gabcsibkv
    SSD vásárláson gondolkodok én is. A szakik azt mondták hogy gyorsabban tölt be róla a win és a játékok is.
    1.04 patch tapasztalataim:
    Játék töltés valamivel gyorsabb, járművek visszapillantóbb tükrei realisztikusabbak, nem ugrik a busz mikor jön az összesítő menetrend a végállomáson,gyorsabban töltenek be az objektek mikor haladok - nem akad olyan mértékben mint eddig.
  • mojorisin
    Nekem Sata 3-as Samsungom van, valamennyire javított a tile-ok töltésénél, a régi procimnál. De inkább a gyors cpu a lényeg. SSD-vel azért elég jól gyorsítanál magán a renszeren is.
  • halaszfi
    Na, jól fog jönni ez a patch. Már tegnap elött este óta otthon áll a gépem, csak szombaton kábelezem össze. Kíváncsi vagyok, hogy esetleg a Prága el fog-e indulni.

SSD-t használ valaki? Mert elgondolkodtam egy SATA IIes-en, de a boltos azt mondja, hogy csak a töltést segíti. Ez az OMSI-nál a játékon belül, amikor új Tile-t tölt be, akkor érvényesül?
  • crodgok3
    Nekem Operám van, de nem akarja behozni a letöltő oldalt. Mi lehet a baj?
  • vikimaki1
    Sziasztok! Aki esetleg nem tudja, vagy nem akar szenvedni az OMSI 1.4-el annak feltöltöttem ide: >>Katt<<
    Remélem segítettem valakinek ezzel, további szép napot, balesetmentes vezetést kívánok! :)
  • mateovics
    Hello mindenkinek! Tudtok valamit a készülő 182-es és 184-es busz útvonalairól? Tudom h idegesítő mikor csak kérdések záporoznak és ezért a kérdésemért elnézést is kérek de mióta sikerült Windows 8-on életre lehelnem az omsit azóta teljesen bevagyok kattanva A válaszokat előre is nagyon köszönöm
  • LMG123
    Ha néznéd/használnád a válaszadási lehetőséget... :D Nem neked írtam a választ. De ha már itt vagyunk, akkor írom neked is, az editor ilyen hülyeségeket csinál, együtt kell élni vele.
  • Zozee 32
    Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! :) Akkor ezek szerint neked már volt hasonló tapasztalatod. És azt nem tudod véletlenűl hogy ez mitől lehet? Hogy mitől hülyül meg így az Editor?
  • Krisz995
    És utána tuti jó lesz? Nincs más megoldás? :/
  • LMG123
    Úgy, hogy felrakod szépen az Omsi-t újra.
  • Krisz995
    Hát hatalmas csalódás ez a patch. A nagyobb pályák (New Berlin Spandau 2.1, Rheinhausen), amik az 1.01-es verzióval hibátlanul mentek 2007-es beállítással, most az 1.04-es verziónál minimumon se megy, totál ki van fehéredve, mint amikor nincs elég memóriája. Én ezt nem értem, alig vártam ezt, hogy nőjön az FPS, erre használhatatlan, hatalmas fekete pont. :/ Hogy fogok én vezetni ezek után? :(
  • gcs7e7
    http://gcs7e7.wordpress.com/
  • Zozee 32
    sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? Egy olan kérdésem lenne hogy nekem teljesen meghülyűlt az Omsi Editorom, és bármit szeretnék lerakni legyen az út vagy kereszteződés, mindent egy régebbi már folytatott szakaszhoz akar hozzárenedlni, és az istennek sem tudom onnan elrángatni a lerakni kívént lemet. nem oda tezsi ahova én akarom, hanem pár bizonyos álltala meghatározott helyre! Valaki tud erre a jelenségre, prolémrára valami gyógyírt? Vagy telepíthetem újra az egész Osmit? Válaszotokat előre is köszönöm. :)
  • szikszaicsabi
    Én nem tudok róla, de szerintem Magyarországon még(?) nem lehet megvásárolni.
  • SnyperDv2

• wollnerd #37106
    Na, már sikerült az aktiválás...
  • vertexx
    Sziasztok!
    Nem tudja véletlenül valaki,hogy az új Bécs kiegészítőt csak megrendelni lehet vagy esetleg meg is lehet vásárolni valamelyik üzletben?
    Köszi