qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• ozimak
    Én nemrég belekezdtem a Budapesti 277-es(Örs vezért tere- Bosnyák tér) járatba. Útpálya kész, épületek/objektumok lerakása folyamatban. Élethűnek pedig annyira lesz élethű, amennyire maga az OMSI engedi. Kiváltképp azért mert nem építek(festegetős módszerrel) külön kereszteződéseket, mert az rengeteg időt kíván. Nekem is sokat segít az új Google maps, bár fejből is tudtam volna, hiszen majdnem 20 évig jártam vele heti szinten, de azért így jobb és könnyebb. Az egyetlen gond az épületek hiánya... sajnos nem mindig találok (még hasonlót se) olyan épületet amire szükség lenne. Apropó! Valaki nem tud olyan objektumról, ami olyan mint az "Arbors sixpack", csak rendes kertes-házas kivitelben? Mivel ez a vonal kb. 70%-ban kertes házas részből áll, elég pepecs munka egyenként lerakosgatni, beállítani és kerítéssel valamint zölddel ellátni a telkeket. Jó lenne egy előre beparkosított,kerítéssel ellátott, 100m hosszú kertes ház sor :)