63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
omsidriver #36294 A Teltow V4 szerintem pont ilyen. -
halaszfi #36293 Tudtok olyan pályákat ajánlani, ahol a vonalvezetés jó, de az objektumozás nem az igazi? Mert fel szeretnék dobni néhány mapot úgy, hogy az magyaros legyen. Legfőképpen, és csak városiakra gondolok. -
Na ez végre élethű. :) Ha információt szeretnél róla, akkor a videó leírását olvasd el.
A hang még nem 100%-os de holnap már le tudjátok tölteni. (Talán még ma este.) -
Na igen, a pálya tipikus hibája az a hely, ahol nem tud befordulni az AI busz, és feltartja a sort.. -
Én nemrég belekezdtem a Budapesti 277-es(Örs vezért tere- Bosnyák tér) járatba. Útpálya kész, épületek/objektumok lerakása folyamatban. Élethűnek pedig annyira lesz élethű, amennyire maga az OMSI engedi. Kiváltképp azért mert nem építek(festegetős módszerrel) külön kereszteződéseket, mert az rengeteg időt kíván. Nekem is sokat segít az új Google maps, bár fejből is tudtam volna, hiszen majdnem 20 évig jártam vele heti szinten, de azért így jobb és könnyebb. Az egyetlen gond az épületek hiánya... sajnos nem mindig találok (még hasonlót se) olyan épületet amire szükség lenne. Apropó! Valaki nem tud olyan objektumról, ami olyan mint az "Arbors sixpack", csak rendes kertes-házas kivitelben? Mivel ez a vonal kb. 70%-ban kertes házas részből áll, elég pepecs munka egyenként lerakosgatni, beállítani és kerítéssel valamint zölddel ellátni a telkeket. Jó lenne egy előre beparkosított,kerítéssel ellátott, 100m hosszú kertes ház sor :) -
Moges-304 / MAZ152A -
...szinte az egész magyar úthálózatot lefedték, ami remek hír a hazai OMSI közösség számára, hisz még valósághűbb és még több valós pálya fejlesztését kezdhetik meg a leendő készítők...
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.) -
pedig nem is nagy dolog megcsinálni de nembirnám -
gylacus #36286 úgyszintén :) -
én mondjuk tervezekk de az editorhoz meg nem értek :S és ez viszont 1 elég szivemhez nött utvonal :) hisz nap mint nap ezzel járok :) (suli) -
gylacus #36284 Bizony, jó kérdés! (Én lehet hogy fogok nyáron) -
Figyu van aki szeretne pályát csinálni? (google maps alapján)(street view) -
-
halaszfi #36281 Má én is belekezdtem egybe. :) -
generalGGabe #36280 Börzsönyben lesz. -
Üdv esetleg valakinek nincsen játszótér objektuma? A készülő pályámra kéne egy Ltp. számára. -
Halbi-t a népnek! :D
-
Kapos volán #36277 És persze kiadásra kerül majd :) -
Kapos volán #36276 Helyit és távolságit is csinálok egyaránt :) -
halaszfi #36275 Helyközi, vagy távolsági? Mert ha elöbni, és van időd fotókat csinálni, segíthetek. -
Kapos volán #36274 sziasztok lenne egy kérésem nem rég kezdtem el egy nagyon szép pályát építeni már sok minden megvan.Aki nagyon rá ér és kezdene magával valamit és nem tudja hogy mit építsen vagy modellezzen azoknak a jelentkezését várom mert sok mindent kellene modellezni csak objektumokat PL. ami nagyon kellene az a kaposvári autóbusz-állomás nagyon szépen köszönöm.Jelentkezni itt a a fórumon és ezen email címen lehet: [email protected]
nagyon szépen köszönöm a segítséget :) -
Köszönöm -
halaszfi #36272 Regs.org-be jegyzettömbel. -
Ha azt szeretném, hogy ne csak annyi buszom legyen a MAN NL232 CNG-ből, amennyi a képjobb alsó sarkában látható, hanem mondjuk 20-30 darab, akkor a busz melyik mappájába kell bele nyúlnom és mit kell átírnom? -
De a 263-mas .bus fájlját írta át szóval szerintem te annak a készítőjét nézted. :D -
Hát hivatalosan ez van írva: Modell: VL67, 242, IkarusSTR -
Meg CCV 242 modelljéből csinálta, IkarusSTR meg VL67-éből. :D -
Ezek egyébként CCV Ikarusainak "Oroszosított" változata. Tehát csak a fülke más bennük a többi full ugyanaz mint CCV-520 buszaiban. -
Na lehet majd Posta-Bhv-kat járatni is... :D
-
halaszfi #36265 Szerintem jó, legalábbis nekem. A nézőpontja tökéletes! -
amit linkeltél az egy ótvar béta busz, nem arra gondoltam. -
halaszfi #36263 És amit elöbb linkeltem, az jobban fut, mint az alap MANok. -
halaszfi #36262 Nem. De mér kéne? Alig (3-4FPS) eszi a gépet. Eddig az Man NL202-ből, Lion's Cityből, és az Ikarus 263-ból van. A legutolsó DTF verziója pocsék, a hangok a D85-ből vannak, csak a sofőrajtok elrendezése ad sok változatot. -
Ebből a buszból jelent már meg DTF verzió? -
halaszfi #36260 Egyébként megjelent TRR2014 Solarisának hivatalos, béta verziója, amire a Facebook oldalán találtam rá.
Letöltés
Kép -
halaszfi #36259 Köszi, de most alig is van időm, azt is az Omsihu Volán elveszi. -
tudom ajánlani Zarechenks-et -
halaszfi #36257 Akkor 7-8. Nem baj, de egy kicsit unalmas folyton a Grundorfon menni az ilyen buszokkal. -
nx10521 #36256 Számokat így hirtelen nem tudok mondani, de semmi kiemelkedő, kb mint az összes többi IkarusSTR-féle jármű. -
halaszfi #36255 Gyönyörűek! Egy FPS számot tudnál mondani, hogy mennyire eszik a gépet?