qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• ozimak
    Na megint kérnék egy kis segítséget, csak most kicsit összetettebb a dolog Esetleg lenne itt valaki aki (elég jól) ért a scripteléshez, és el tudna nekem (ha lehetséges természetesen) készíteni két dolgot? Az egyik egy digitális kijelzésű sebességmérő, ami kijelzi a sebességet egy bizonyos mért ponton. A másik pedig egy olyan érzékelő ami a megtett utat írja ki méterben, egyik ponttól a másikig. Sokat gondolkodtam, hogy lehetne megoldani, csak az a baj, hogy én nem tudok scriptet írni :( Maga az object elkészítése gondolom nem nagy dolog mert nem kell semmi cicó, csak egy sima kijelző, mint pl. az a piros ami a megállókban is van,vagy mint maga a busz kijelzője. Gondolkodtam olyan megoldáson, hogy a piros buszmegálló kockákat összekötni valahogy a kijelzővel, és amikor rááll a busz akkor a kijelző kiírja, hogy az hányadik méternél van. Ezt gondolom valahogy meg lehet oldani, csak át kellene scriptelni a kijelzőt úgy, hogy több megállókockát lehessen parentelni egy kijelzőhöz. .Tudom, hogy bonyolultnak hangzik, de nem az :D Bárcsak értenék a scripteléshez :( Nem akarom lelőni a poént, egy kis különlegességet csinálok az OMSI-hoz, és ahhoz kellene. Ezek nélkül nem az igazi :( Ha esetleg valaki tudna segíteni ebben akkor azt nagyon megköszönném! Valamint természetesen az illetőt beavatom mindenbe!
    Előre is köszönöm a segítséget!