Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
halaszfi #35880 Köszönöm. Neked is kuhnzsolt. Mondjuk egy távolsági pályán elöször szerintem (is) az utat kell lerakni, hisz ott leginkább fa van, a falukat meg azért lehet méretezni. Kivéve a Börzsöny, ahol ugye a részletek miatt ez nem játszik.
Illetve egy másik kérdés: Érdemes e előbb Template stílusban építeni, tehát megnézni, hogy mennyire bírja a gép, és csak utána modellezni a több száz objektet? Tehát úgy, hogy elösször szinte minden épület ugyanaz, és késöbb lecserélni őket. Mert ugye én modellezek a pályámra, nem szeretnék rajta egyetlen egy német boltot/feliratot látni. Persze a legalapabb dolgokat megtartom, akárcsak a Börzsönynél (Lámpák, fák, stb.) Majd szeretnék néhány dinamikus objektumot csinálni, mint például a végállomással szemben lesz egy digitális, működő óra, stb. Az egyedüli gond az, hogy egyedül vagyok, hétköznap 1, hétvégén 2 óra géppel.
Egyébként, aki pályát épít, mint madigergo, annak nem kell elrettennie az Editortól, és a modellezőprogramoktól. Előszőr rém unalmas, de a végén buli lesz.
Bocsánat a terjedelmes hozzászólásért.