Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
misiw12 #35642 Sziasztok Kedves OMSI fórumozók!Lenne két kérdésem hozzátok : Az első kérdésem hogy lehet egy Ikarust belülről tesztúrázni ?? Például átfesteni a műszerfalat stb. a belső dolgokat! Milyen mappába kell belemennem a busz mappáinál hogy ezt meg tudjam csinálni vagy milyen program kell hozzá??! Jó-e a sima rajzprogram ami hivatalosan rajta van a gépen vagy azt is le kell-e tölteni!! Én letöltöttem egy modellező programot (Blender) ezt a programot töltöttem le és szeretnék egy felvilágosítást kapni hogy ezzel a programmal át-e lehet tesztúrázni egy Kész busznak a belsejét más színűre?! Ehhez a programhoz kapcsolódna egy kérdésem hogy egy Kész Háromajtós Ikarust át-e lehet alakítani kétajtóssá! Ennek a programnak a segítségével vagy újra kell kezdenem vagy egy másik programmal tudnám megcsinálni ! Ha ez a program nem jó akkor és más modellező program kell milyen programot ajánlotok amivel egy készenálló buszt át lehet alakítani másmilyenné?!!! A másik kérdésem az meg az hogy letöltöttem egy Ikarus 263 V0.9 buszt és ezt a verziót töltöttem le és nem akarja kiírni a járatszámot és a betűket a táblára! A HOF fájlok benne vannak és amikor beállítom ahogy kell hallom is hogy írja ki de a táblán nem írja ki a csávó aki feltöltötte azt írta ki hogy ez telepítős változat de rájöttem hogy ez egy sima másolós változat ! Mit ajánlotok hogy hogy kell orvosolni ezt a problémát mit kell beállítani a könyvtárába vagy mit kell letölteni hozzá!!! Vagy ha tudtok olyan Ikarus 263-ast ami normálisan működik küldjétek már el a nevét légyszi! ÉS erre a két kérdésemre próbáljatok minél előbb válaszolni!! Várom válaszotokat!