Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Nekem dobozos van és igen én is láttam és egy srác is mondta és még se lehet. Így van egy 1190Ft os ku.vajó szimulátorom és nem tudom használni.Klasz. A barátnőm gépén tehát ezen tudom használni, ha át pakolom a gépem dolgait ebbe. Így próbáltam ki. De ez nem megoldás mer akkor nincs gépem és cserélni se tudunk mer még az fél megoldás volna.
Az xp nél is lehet interneten, meg telefonon. Próbáltam a warez topikba srácoktól kérni ezt azt de hiába nem töri fel. Nekik azért sikerül mert van a gépükön net. Nem az a lényeg neki hogy a regisztrációd meg legyen.
Hanem az a lényge ha van net akkor bejön az aeros oldal amit megviccel a cucc ami át van buherálva. igy ha kinyomod felül írja. De hiába felűl írná az eredeti cuccost is és nem kéne net , viszont az csak úgy jön össze ha aeros menüü előjönne ahoz pedig net kell. Ennyire egyszerü.
Tehát jó lenne ha lehetne valamit kitalálni mert csapatnám neki és folytatnám a 260 asom
is. Talán.Láttátok a képeket régről. Üdv!