63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
zil130 #3507 Megjelent a karosa buszról a videó! http://www.dailymotion.com/video/xiel05_karosa-b732-omsi_videogames#from=embed -
#3506 Bocs az off ért többé nem fordul elő, de féli ilyen, félig olyan.
Nem tudom ti hogyan oldottátok volna meg. De biztos bölcsebben. Még egyszer bocs, többé nem fordul elő. -
#3505 Nekem dobozos van és igen én is láttam és egy srác is mondta és még se lehet. Így van egy 1190Ft os ku.vajó szimulátorom és nem tudom használni.Klasz. A barátnőm gépén tehát ezen tudom használni, ha át pakolom a gépem dolgait ebbe. Így próbáltam ki. De ez nem megoldás mer akkor nincs gépem és cserélni se tudunk mer még az fél megoldás volna.
Az xp nél is lehet interneten, meg telefonon. Próbáltam a warez topikba srácoktól kérni ezt azt de hiába nem töri fel. Nekik azért sikerül mert van a gépükön net. Nem az a lényeg neki hogy a regisztrációd meg legyen.
Hanem az a lényge ha van net akkor bejön az aeros oldal amit megviccel a cucc ami át van buherálva. igy ha kinyomod felül írja. De hiába felűl írná az eredeti cuccost is és nem kéne net , viszont az csak úgy jön össze ha aeros menüü előjönne ahoz pedig net kell. Ennyire egyszerü.
Tehát jó lenne ha lehetne valamit kitalálni mert csapatnám neki és folytatnám a 260 asom
is. Talán.Láttátok a képeket régről. Üdv!
-
#3504 de hát láttam olyat hogy "Offline activation". Azzal se megy a dolog??? -
zil130 #3503 Még a hangjai nincsenek készen, de elvileg ma meg fog jelenni egy videó róla. -
Brad33 #3502 Kipróbáltam a berlini pályákat (az expressz és az éjszakaiak kivételével), és szerintem a 94-es a legjobb:)
Amúgy néztem, hogy a 100-asnak nincs menetrend. Nem tudja valaki, hogy miért? -
dantre #3501 Sziasztok
Volt arról szó hogy a hétvégén esetleg megjelenik a Karosa busz, tud valaki róla valami infót ? -
#3500 Akkor már sírjatok légyszíves hogy olyan patch ot adjanak ki rá hogy telefonon aktiválni lehessen legalább a dobozost. Köszi -
Geri556 #3499 Mehetek majd pótvizsgázni :-D
hehehe... -
Geri556 #3498 Huh, most javítják a KRESZ tesztem a Virtuális Hajdú Volánnál.
Izgulok.
Majd még írok. -
#3497 Nem valószínű, hogy bármit is tudnak tenni ellene, hisz ketten csinálták a játékot, és ahogy a pálya is kivan dolgozva, valószínűleg mindent a legjobb tudásuk szerint csináltak. És lehet, hogy kicsit elkeserítené őket, ha "fikázó" hadjáratot indítanátok!
ui.: Véleményem szerint. -
sanyicks #3496 Lehet sírni a fórumon az optimalizálásért ha elég sokan sírnak talán tesznek valamit. -
fjx235 #3495 Köszönöm! -
#3494 ja, talán 401 MB-ról 601-701 MB-ot engedtem neki... -
#3493 Ezt hogy érted? Nem csináltam vele semmit! Ez a szokásos "futtatás". -
#3492 Bemész a options-ba A grafika fülnél megtalálod a tükrözés részletessége vagy valami és átállítod None-ról Gazdaságosra. -
fjx235 #3491 Sziasztok!
Ezt látom a visszapillantóban!Tud valaki segíteni?
[IMG]http://[/IMG] -
#3490 Helló! A Berlin-Spandau pályán játszom és az én viszonylatomon kívűl (92) más busz nem közlekedik :S Mit állíthattam el, és hogy állítom vissza hogy pl. a 87-esen is járjanak buszok? Mert így kevés a busz :S -
#3489 És neked mennyiben változott a játék folyamatossága ? -
#3488 Érdekes... Nekem mind a kettőt használja.
-
#3487 Hát ez a kis progi nem igazán jött be, jó persze azért nem vártam nagy csodát, de egy kis javulást igen, de ezt sem tapasztaltam. -
#3486 De jó volna ha optimalizálnák rendesen a játékot... -
sanyicks #3485 Elcseszett egy játék ez. most nézem, 2-ből 1 mag sem megy 100% omsi futás közben, soha. GPU 25%-os terhelésen megy, az fps még is kevesebb mint a beállított 30 fps (25), és a vinyóról töltésen már túl van. Na ilyet még nem láttam. Semmi nem korlátozza, még is lassú. -
#3484 nekem mind a 4 magot ~60%-ra húzza, úgy hogy semmi más nem megy, nincs fent semmilyen segédprogram (w7, q6600) -
Zoliikp #3483 Két url-t nem enged?
Mindegy, itt a másik...
-
Zoliikp #3482 Akinek amd core procija van, ajánlom figyelmébe a DCO1.1.4 verziójú programocskát, mely optimalizálja a (nálam kettő) magot.
Íme:
url=http://kephost.hu/index.php?m=kepek&f=1073933][/url]
Nem egyformán, de mégse egy magot "nyúz" játék közben az Omsi. -
#3481 igen, de ott mit? -
sanyicks #3480 options graphics advanced (ja bocs 2 gigát adtam :D) -
#3479 Ezt hol lehet állogatni? -
sanyicks #3478 Az hagyján de azt az 1 magot is a lehető legrosszabbul, thx to delphi programozás... -
sanyicks #3477 én 512 megára adtam 1 gigát... -
#3476 Szia. Én adtam neki 800-at, (nekem 2,0GB) Én simán ment végig, a 76 járattal mentem egy kört. -
Hyp3r #3475 Kicsit rövid szerintem. Olyat keresek, ami legalább 20-25 perces menetidejű 70-80as tempóban haladva. -
#3474 Bad Kinzau? -
Hyp3r #3473 Sziasztok!
Nem tud valaki, 1 jó távolsági, dombos-völgyes mapot? Az Ystad-Malmo map jó lenne, de elég unalmas, hogy csak sík terep az egész. A helyi járatos pályákat meg már kicsit unom.
Üdv. -
#3472 512 megás 8600GT, annak mennyit tanácsolsz? -
gyuri35 #3471 A patch-ról inkább no comment! -
ZelenkaP #3470 Nem tudom Neked válaszoltam-e privátban, de hátha nem...;)
A grafika részletesen belül lesz, alapból csak 200 megát enged neki, adjál neki rendesen ha 1 gigás a vga-d. -
#3469 Köszi a válaszokat. Akkor örülök, hogy nem vagyok egyedül a problémával. Gondolom egy patch majd megoldja. -
#3468 Volt akinek i7-en is szaggatott ^^.