Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Jegyet váltó utasok száma?
Lehet-e adott pályánál módosítani azt a számot/változót ami azt befolyásolja, hogy adott menetrendben/napszakban stb. mennyi legyen a buszon menetjegyet váltó utasok száma?
Gondolok itt arra, hogy első ajtón szállnak fel az utasok (első ajtózás van a pályán úgymond), és a jegyeladások száma igazodjon a valóságoshoz. Én úgy vettem észre vidéken végállomástól végállomásig maximum 2-3 jegyeladás történik még egy hosszabb vonalon is. A BKV első ajtózós vonalain ez a szám közelít inkább a nullához. Ezeket a számokat szeretném elérni a pályámon. Mert helyközire első osztályú a jelenlegi állapot, hasonló a bérletesek/jegyesek aránya. De városi pályán kicsit "sok" még ennyi jegyeladással is foglalkozni. Jegyeladás nélkül tartom a menetrendet vagy sietek, ha beállítom akkor +3-4 perc vagy több, mert amíg a jegyet adom ki a többi utas sem száll fel... emelett engem bosszant, hogy a vá. előtti megállónál jön nekem jegyet venni (nem napot, simát).
Megoldható ez szerintetek pályánként, vagy csak globálisan az OMSI-ne belül?
Köszönöm előre is a válaszokat!