qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MEXXD
    Lassan, de biztosan haladnak a munkálatok a pályával kapcsolatban, jelenleg még mindig az egyedi, magyaros objektumok gyártása folyik, ami nem csak az én munkámat fogja majd a pályaépítésnél megkönnyíteni, hanem a tiéteket is, hisz már lesz egy halom kellék, bővítmény és tárgy (főleg, hogy még ott lesz a Börzsöny fiktív is, ami ugyancsak nem szenved hiányt ezekből), amit majd ti is szabadon használhattok. Viszont a pályára rakok majd kicsit viccesebb dolgokat is, persze nem látható helyre (amiket majd plakátokon, eldugott mellékutakon kell majd keresgélni), ezekből összesen 20 darab lesz, már körvonalazódott a fejemben ennek a listája. :D Közben én is gyarapítottam azoknak az emberek számát, akik eredetiben élvezik a játékot. Az OMSI+ honlapon is kisebb karbantartás volt, frissítés, kisebb hibák javítása. És jöttem egy utolsó családi/falusi házzal, mert lehet már elegetek van belőle, így legközelebb egy panelházzal jövök majd. ;) Íme a képek: