63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
cxaxoxc #32993 Valószínűleg az lehet a baj, mert nálam is fent van az automataváltó és Zugriffel... Másrészt nincs véletlenül olyan automata váltó hozzá ami külön buszként lenne? Ez a jelenlegi a manuálisat alakította át, így viszont a végsebessége lecsökkent kb. 65-re. -
Dan122 #32992 Nekem is hibákat ír ki :/
-
lehet az baj, hogy fentvan az Automata váltós mód? -
Mindent bemásoltam, de "adresse lesen" hibát ír:///// -
Na igen, az se egy rossz ötlet... :D
@GMI: Semmi gond.
-
Logfile-al lehet többre mennénk. Csak mindent úgy kell kihúzni.. -
Ja bocs. -
Nekem működik :D A matec1996-nak nem megy... -
Nálam is működik tökéletesen, szóval nem értem, de ha legalább egy képet mutatna róla akkor lenne valóság alapja az állításának, mert így elég nehéz elképzelni hogy őszinte legyek... 
-
a rollband mappát tedd be az Anzeigen mappába az a baj. -
De amúgy nem értem, valamit szerintem rosszul telepített.. Nálam működik rendesen, meg mindenkinél. -
"nem mutatja a buszt hanem csak a vezetőtt és ugrál"
-
Nem úgy pattog neki, olvasd el a hozzászólását még egyszer.. Maga a sofőr jelenik csak meg neki, busz nem. -
Nem értem hogy mit ronthatott el, hiszen tök egyszerű bemásolni a buszt a játékba... ha már pattog neki, akkor grafikai beállításra lenne a tippem... -
Örülök hogy tetszik! :D -
Ááááá, Isten vagy!!! :D Köszi így már sokkal jobb... :D -
>>>LETÖLTÉS<<< -
Zoliikp #32976 Abban csak az alapja van a leendő festéseknek...
Más gond lehet. -
Azt a Rep-et én be másoltam a Texturákba és a repairt-ba... lehet az javít rajta valamit. próbáld ki, veszteni valód nincs. :D -
köszönöm, csak direkt oda raktam, mert ha középre rakom, akkor másik oldalon ott az ajtó és úgy nem olyan jó:)) -
matec1996 #32973 igy sem müködik azt a rep vagy milyen mappát is bekell másolni ?? s hova ?? -
ez az egész gyönyörű! *.* -
köce! :) köszi, lehet.
@YoGabN
egész jó csak belelóg a tipujel. :) -
Lassan, de biztosan haladnak a munkálatok a pályával kapcsolatban, jelenleg még mindig az egyedi, magyaros objektumok gyártása folyik, ami nem csak az én munkámat fogja majd a pályaépítésnél megkönnyíteni, hanem a tiéteket is, hisz már lesz egy halom kellék, bővítmény és tárgy (főleg, hogy még ott lesz a Börzsöny fiktív is, ami ugyancsak nem szenved hiányt ezekből), amit majd ti is szabadon használhattok. Viszont a pályára rakok majd kicsit viccesebb dolgokat is, persze nem látható helyre (amiket majd plakátokon, eldugott mellékutakon kell majd keresgélni), ezekből összesen 20 darab lesz, már körvonalazódott a fejemben ennek a listája. :D Közben én is gyarapítottam azoknak az emberek számát, akik eredetiben élvezik a játékot. Az OMSI+ honlapon is kisebb karbantartás volt, frissítés, kisebb hibák javítása. És jöttem egy utolsó családi/falusi házzal, mert lehet már elegetek van belőle, így legközelebb egy panelházzal jövök majd. ;) Íme a képek:
-
cxaxoxc #32969 Jól néz ki
Esetleg ehhez a Setrához vagy a Solaris U15-höz nem tervezel Tisza Volános festést?
-
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/2/23/a1_2013_2_23_vzr2pbzyhc_tn.jpg] enyém ilyen, de a tied jobban tetszik:D -
jó lesz? :D -
Hogyan lehet azt meg csinálni, hogy a buszaimnak legyen tolatás hangjuk?
Mit kell csinálnom? -
Zoliikp #32965 Ez a válasza, ha valamit nem jól, vagy nem jó helyre másoltál...
Egyébként ilyet akkor produkálhat, ha az animációhoz tartozó bármely elem hiányzik.
Bemásoltad a táblákat tartalmazó mappát az Anzeigen-be? -
Dan122 #32964 Köszi szépen hogy megadtad a letöltő linket :D
Megy az automata váltó :D -
szedd le innen :)) -
matec1996 #32962 Valaki segitsen a setrának mi lehet a baja hogy nem mutatja a buszt hanem csak a vezetőtt és ugrál ?? Mi ennek az oka ?? -
az "új" Setrahoz, amihez most csináltál festéseket:)) -
melyik buszhoz? -
Bocs, regisztráció után érhető el. Próbáld így. -
innen hogy töltsem le? nem találom honnan kéne:/ -
Esetleg ez? -
Próbáltam alap listával, amivel szerepel. Pálya elindult, de nem voltak buszok. Leszedtem festéseket hozzá, és betettem, úgy hibát írt, és megint nem működöt.. -
Dan122 #32955 Valaki tudja esetleg hogy ehhez az új Setrához készül-e majd automata váltó ?
Köszi a segítséget ! :D -
gabcsibkv #32954 Szerintem először alap-ailistet próbáld meg pl csak MAN-SD200-202 legyen benne, utána betöltöd és ha megy akkor fokozatosan tegyél bele pl MAN NL202-t vagy MB 405N2-t . Nálam pl akkor vág ki ha az ailistbe csak MB405-N2-t teszek.