qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Erlau Trans #32816
    Próbálkozhatsz azzal is. Vagy jobb lesz, vagy nem. Nekem teljesen hektikus teljesítményt produkál a program. Akár egy nap többször is. Két program indítás között is lehet óriási különbség. Van amikor elindítom, fut rendesen. Kilépek, netezek kicsit. Elindítom a segéd programokat (GameBooster, CPU controll, memória takarító), majd az OMSI-t, felveszem a prioritást a legmagasabbra és mégis akad. Ekkor gép restart és reménykedem, hogy a Winfos újbóli betöltés után talán fut rendesen. DE nem. Vagy IGEN. Nem lehet kiszámítani. Ha microlaggol, nem tölti be rendesen a texteket, akkor gép restart megint........ és ha megint rossz, akkor általában már dühöngés közeli állapotba kerülök. Ekkor még talán van kedvem újraindítani a gépet és újra próbálkozni, de van amikor hagyom a csudába. Ilyenkor is vagy jó, vagy nem. Ha jó, akkor buszozok egy kicsit, persze már csak egy fél kanyart, mert eddigre eltelt 20 perc a szabadidőmből mire normálisan el tudtam indítani. Vagy a kínlódás miatt már nincs is többet kedvem szarakodni vele. De általában ilyenkor elmegy tőle a kedvem napokra. Legalábbis a buszozástól. Ilyenkor szoktam turkálni az Editorban a pályámon.

Vagy elszórakoztatom magam az ETS-sel, mert az legalább egyből betölt és mindig ugyanolyan teljesítményt nyújt... vagy fogom magam és felülök egy buszra. :))))

OMSI. Se veled, se nélküled.