Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
SnyperDv2 #31380 Hali ! Igazából a hang felvétel csak annyiból állt hogy mondtam a motor hangok a fontosak, mert a hangot így is csak álló helyzetbe vették fel szóval nem hiszem hogy menet közbe is tudnának felvenni, textúrákkal meg úgy vagyok hogy lámpák azok nagyjából megvannak a belső részen meg csak az üléseknek van szinte fotó textúrájuk de az is csak a huzat. A műszerfalnál is csak a gombok vannak fotóról a piktogram része mind saját készítés, szóval így 90 km es távval nem mondhatom azt hogy minden négyzet centit fotózzanak, a másik megy motordiagnosztikát nem tudom hogy tudnak e mivel azok rendelve vannak, de ahogy találtam infót a váltóról meg a motorról azok elvileg olyanok mint a credo ba szóval attól nem kell félni (Köszönhetően ccv520-nek). Egy dolog amit nem tudok megcsinálni az a retarder nek a hangja ráadásul azt fel se lehet venni mert az alap busz zörgésétől nem igen hallani, vagyis igazából van egyfajta sziszegő hangja amikor a ház előtt szokott fékezni de abból a hangból nem tudok egy folytonos hangot összevágni mert érezhetően hallani hogy mindig ujrakezdődik a hangfájl másodpercenként és azért az nem olyan élvezhető megvágni meg én nem tudom, nem értek hozzá. Meg igazából az egész modellezés rész is hobbi szinten megy szóval nagyon nem értek a textelés hez se. Összefoglalva Motor indítás leállás meg a fordulatok eredeti hangok az ajtót is sikerült kivágnom szóval az is működik mint ahogy az index szóval valahogy kéne szerkeszteni egy jó retarder hangot, a kapcsolóknak is szintén kaptam hangot egy fiatal srác tól mint ahogy a kézifék is, viszont kértem hogy vegyék fel a fék et de sajnos azt járó motor mellett vették fel így nem sikerült olyan jól, szóval azt nem tudom használni, valamint a credo jellegzetes beszarsz akkorát pukkantó légtartály kiengedés hang sincsen meg hozzá :D Így röviden ennyi :D