Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
"...az eddigi munkálatokat (objektumok, utakat), amiket a fórumokon megosztottam veletek együttesen alkotnak egy nagy projektet, egy közel 60 kilométeres vonalat. A hónapok alatt úgy érzem szereztem annyi tapasztalatot, hogy belevágjak ebbe a hatalmas projektbe, de természetesen nem egyedül, segítségemre pixeL lesz, aki ugyancsak, egy a pályához kapcsolódó autóbuszon dolgozik.
A pálya egy valódi, létező vonalat foglal magába, amely a Dunántúli-dombság kacskaringós útjaival, és gyönyörű panorámájával változatos környezetet biztosít a sofőröknek/számotokra.
És hogy melyik vonalat valósítjuk meg? pixeL közel Keszthelyhez, jómagam pedig zalaegerszegi révén esett a véletlen választás a Zalaegerszeg-Hévíz-Keszthely vonalra, melyből a városom egy részét már korábbi években megmodelleztem (a részletesség miatt tompítani kell a modelleken, amely néha a teljes modellezést vonja maga után.). A 76-os főút ezen szakasza az elmúlt években rengeteg változáson ment keresztül (sávbővítések, körforgalmak, valamint újabb kereszteződések kialakítása…), természetesen ezeket a módosításokat is próbáljuk a legvalósághűbben visszaadni. Bővebb információkkal, valamint a pálya aktuális fejlődését, a fórumon, valamint az OMSI+ weboldal “Projektek” menüpont alatt is megtalálhatjátok majd. Ez lenne a mi ajándékunk számotokra…"
(Utólagos) boldog karácsonyt kíván mindenkinek az OMSI+ csapata! :)