qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• misiw12
    Sziasztok! Nem másoltam be mert nem tudom hol vannak azok a fájlok amit írtál! Meg szeretném kérdezni hogy hol találom meg azokat a fájlokat?Lenne még egy problémám letöltöttem egy pályát (a Ringby map pálya) az lenne a gond hogy ezen a pályán csak a járatszámot írja ki és a járat nevét nem! Nem szállnak fel az utasok ez lenne a gond! Légy szíves segítsetek nekem hogy ezt hogy lehet orvosolni hogy felszálljanak az utasok! A pályával van gond vagy a buszokkal amiket letöltöttem és vagy nem működik az utastájékoztató? Az eredeti pályához az utastájékoztatóhoz van egy kód *07600/01 ezzel az lenne a gond hogy csak arra a buszra jó ez a kód ami a menübe az Ikarus mappába van. És azon kívűl van 3 fajta busz és ott csak a járatszámot írja ki a járat nevét pedig nem és ezért az utasok nem szállnak fel! Hogy tudnám orvosolni ezeket a problémákat? Az utastájékoztatót nem lehet beállítani valahogy a játék menüjében hogy felszálljanak az utasok? Bevallom én nem nagyon értek a másolgatáshoz és azt kérném tőletek hogy nem-e tudnátok egy normális leírást írni vagy nem-e tudnátok egy linket küldeni vagy szeretnék tőletek kérni egy videót hogy ti hogy csináljátok az ilyeneket amiből ki tudom nézni! Nem nagyok értek ehhez az utastájékoztatóhoz! Ha tudtok kódot az utastájékoztatóhoz vagy a ahhoz az új pályához amit írtam akkor légy szíves küldjétek el! Megadom az e-mai címemet ahova tudjátok küldeni a videó[email protected] erre az e-mail címre küldjétek el a viodeót ha lennétek olyan rendesek hogy csinálnátok nekem! Előre is köszönöm a videót és várom a tanácsotokat is!