63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Alias Pingvin #28890 Köszönöm.Mindjárt megpróbálom! :D -
atty707 #28889 Fogod az alap MAN-ek manual modját, a benne szereplő fájlokat összehasonlítod az alap MAN-ek scriptjeivel, így meg van, hogy mit kell módosítani a kézi váltóssá alakítandó busz scriptjeiben. Miután ezt megcsináltad, már csak a bus fájlba kell bekötni a módosított scripteket tartalmazó fájlokat. -
gabcsibkv #28888 Szczecin 3.0: Most mentem egy kanyart 59-es vonalon 20perc menetidőből 10 lett, a hozzá tartozó NL202 V.099 modosítva lett ahogy láttam:
első és második ajtónaál le és felszállás, angol nyelvű utastájékoztató IBIS, a gép nagyon harap, gyorsul megy mint a meszes :)
Jó pálya lenne ha nem lenne sok üresség és lenne rajta villamos AI-ként, egyébként meg van a városi hangulata. -
Alias Pingvin #28887 Letudnád írni? -
Alias Pingvin #28886 Valaki legyen szíves leírni,hogyan lehet a buszokat manuális váltósra megcsinálni!Köszönöm! :D -
dgufoplast #28885 Igen észleltem nem jó helyre ment a válsz :) -
Tőlem kérdezd. :) Majd valószínűleg lesz az is. -
atty707 #28883 Nem. -
fcbarcelona1 #28882 Hogy lehet beállítani a kormány érzékenységét? -
dgufoplast #28881 Jó lett :)
máv m41 vonat nem akad a készletben ?
-
kuhnzsolt #28880 Kár, hogy nem lehet a topicban like-olni. Nagyon szép munka!
Más: A Mátra-fiktív pálya épül, csak jelenleg kevés a szabadidőm rá! Egyszer valamikor a távoli jövőben kiadásra fog kerülni! -
Zoliikp #28879 Abban nem tudok segíteni, hogy a Ringby map-nak hol van, de alapvetően a Vehicles\SD200, vagy SD202 mappába néz bele.
Ha a pálya telepítős, akkor valószínűleg oda is tett hof-fájlt.
Amennyiben ki kellett tömöríteni, és úgy bemásolni, akkor is van a mappák között Vehicles, és abban lévő könyvtárakban megtalálhatóak. Ritkábban, de előfordul, hogy a pálya készítője külön letöltésként teszi elérhetővé.
Pl.:
A kijelöléseket nézve, remélem érthető a kép.... -
Routeres #28878 "Az fórumon új kötöttpályás jármű halad át! A topik mellett kérem vigyázzanak!"
Külön köszönet ismét Cpt. Dave-nek! -
Bővül szépen a kamion/teherautó repertoár is... Íme egy Scania 164L. 
Kép 2
Kép 3 -
misiw12 #28876 Nem másoltam be mert nem tudom hol vannak azok a fájlok amit írtál! Meg szeretném kérdezni hogy hol találom meg azokat a fájlokat? -
gylacus #28875 Itt a kérdésedre a válasz. ( előző üzenetem ) -
gylacus #28874 -
misiw12 #28873 Sziasztok! Nem másoltam be mert nem tudom hol vannak azok a fájlok amit írtál! Meg szeretném kérdezni hogy hol találom meg azokat a fájlokat?Lenne még egy problémám letöltöttem egy pályát (a Ringby map pálya) az lenne a gond hogy ezen a pályán csak a járatszámot írja ki és a járat nevét nem! Nem szállnak fel az utasok ez lenne a gond! Légy szíves segítsetek nekem hogy ezt hogy lehet orvosolni hogy felszálljanak az utasok! A pályával van gond vagy a buszokkal amiket letöltöttem és vagy nem működik az utastájékoztató? Az eredeti pályához az utastájékoztatóhoz van egy kód *07600/01 ezzel az lenne a gond hogy csak arra a buszra jó ez a kód ami a menübe az Ikarus mappába van. És azon kívűl van 3 fajta busz és ott csak a járatszámot írja ki a járat nevét pedig nem és ezért az utasok nem szállnak fel! Hogy tudnám orvosolni ezeket a problémákat? Az utastájékoztatót nem lehet beállítani valahogy a játék menüjében hogy felszálljanak az utasok? Bevallom én nem nagyon értek a másolgatáshoz és azt kérném tőletek hogy nem-e tudnátok egy normális leírást írni vagy nem-e tudnátok egy linket küldeni vagy szeretnék tőletek kérni egy videót hogy ti hogy csináljátok az ilyeneket amiből ki tudom nézni! Nem nagyok értek ehhez az utastájékoztatóhoz! Ha tudtok kódot az utastájékoztatóhoz vagy a ahhoz az új pályához amit írtam akkor légy szíves küldjétek el! Megadom az e-mai címemet ahova tudjátok küldeni a videó[email protected] erre az e-mail címre küldjétek el a viodeót ha lennétek olyan rendesek hogy csinálnátok nekem! Előre is köszönöm a videót és várom a tanácsotokat is! -
Alias Pingvin #28872 Hogyan kell betenni az AI Vonatokat a játékba? -
Alias Pingvin #28871 Nehéz a buszokat megcsinálni manuális váltósra?
-
Apocalipto #28870 Kár. Ahelyett hogy 4-en csinálnák ugyanazt a Citarot, inkább összefoghatnának, csinálhatnák együtt. Biztos sokkal gyorsabban menne a fejlesztés. -
Zoliikp #28869 Ez a C60 nem az, amelyik már kikerült.
Azt a készítője "megunta", és feldobta, hogy valaki befejezze...
CCV-kolléga -ahogy elnézem- teljesen az alapoktól újrakonvertálja, így ez teljesen a Ő munkája lesz.
Egyébként pedig remekül néz ki.
Remélhetőleg, hála a tapasztalatának, hamarosan "hasíthatunk" is vele.... -
Ha befejezem. -
http://bpi-779.coldline.hu/ ? -
Alias Pingvin #28866 Az Ikarus C60-as busz mikor lesz kész végleg?Mikor lesz normális műszerfala,lámpái,indexei? -
fghjk #28865 Melyik honlap is volt az, ahol a BKV-s táblák voltak fent? -
szikszaicsabi #28864 A .hof kiterjesztésű fájlokat bemásoltad a buszok mappájába? -
misiw12 #28863 Sziasztok! Felraktam az OMSI-t, csak van vele egy probléma, mégpedig van 3 Ikarus mappa , és csak az "IkarusBUS" mappában lévő buszokra teszi ki a teljes utastájékoztatót, a többire csak a járatszámot írja ki, és az utóbbiakra nem szállnak fel az utasok, ezért kérném segítségeteket , hogy Linkel vagy leírással vagy bármivel segítsetek, amivel lehet orvosolni a problémát.
Várom válaszotokat!
Előre is köszi! -
WIP Buszok
készülő buszok threadjei, csak hogy tudjuk miket várhatunk. Én spec a MAN SL200at várom a legjobban -
Haulin #28861 Egy kérdésem lenne. A saját kereszteződésnél hogy lehet azt megoldani, hogy az autók a pirosnál megálljanak? A jelzőlámpa vált rendesen, de a piroson áthajtanak. A másik meg ahol nincs jelzőlámpa, ott hogy lehet azt megoldani hogy a szemből érkező kocsi elsőbbséget adjon, nem pedig belém hajtson? -
Routeres #28860 Halad, az elmúlt hónap legfontosabb változásait kitettem a hivatalos fórumra. Katt ide
Probléma a szokásos, időhiány. Így csak annyit tudok (és akarok) mondani, hogy lesz, de nem tudjuk még mikor. -
TTÁDÉ #28859 Tudom,hogy nem kéne nem illik a készítőknek is a könyökén jön ki a kérdés,de szerintem minden embert foglalkoztat meg régen hallotunk róla.
Hogy áll Börzsöny-Fiktív?
-
király! :D -
gabcsibkv #28857 Privát üzenet ment :) -
Király :) -
Zoliikp #28855 Még régebben a 263-sal elkövettem ugyan ezt.
http://data.hu/get/5240121/Ikarus_263_a1.zip
Nézd meg a a fájlokat összehasonlítva... -
Deutsch84 #28854 Sziasztok ! A NEFAZ-ban van egyáltalán fűtés ? És, ha igen, akkor, hogy kell bekapcsolni ? :D -
Óh nagyon jól haladnak vele.
Itt láthatsz képeket róla, hogy halad.
Link: http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&postID=185098#post185098
Kicsit várj mig betölti az oldalt teljesen. :) -
Milyen lett szerintetek? (HAE-195)
-
Akkor nem jársz ide sűrűn. :D