Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
dgufoplast #28423 Én nem szeretnék vitatkozni de kezdjük azzal hogy én egyedül csináltam a buszt vagy is konvertáltam nem 5-en azért úgy másabb a dolog szerintem és nem segíttet benne senki se de akkor adott a lehetőség le töltöd és össze rakod :) meg nézzük milyen lesz am 260 as sem teljesen 100% kos vannak benne számomra hiányos dolgok de én nem rimánykodom ez ügybe de a 415 höz vissza térve le írtam hogy ujjból össze lesz rakva majd és át is lesz textúrázva vagy is már van :) és készül is és azt is le írtam mikor ki adtam hogy nem vagyok busz sofőr és nem tudom mi hogy működik a buszon és az is le volt írva hogy hangom sincs hozzá mert itt st nincs egy olyan 415 se ami pesten van sajnos és igy korlátozott a csinálása meg én azt eredetileg magam nak csináltam és csak találomra raktam össze mi hogy van benne de utána el keztem tanulmányozni olvasgatam meg stb ez ügybe hogy többet tudjak róla :) de én vitát le zártam és mielőtt hülyeséget írsz olvas vissza és meg látod miét hiányos és miért olyan és ne felejtsük el hogy én egyedül raktam össze segítség nélkül :)