Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Üdv!
Köszönöm szépen.
Azt hiszem bolygó ajtónak hívják. Nos őt szeretném hozzá.
Illetve a többin nem gondolkodtam még nagyon, de talán azért is mert a vertikális pontszámokkal gyűlik meg folyton a bajom.
A tervező programban van egy megengedett szám és mindig elérem azt ezért egyszerűsítenem kell. Ettől kivagyok mert még az anya csavarokat is megcsináltam és egyéb apróságokat. Ezeket szépen ki kell hagynom és amit nem lehet azt le kell egyszerűsítsem. Különben nem marad a műszerfalra elég.(Ezek a pontok kötik össze az egyeneseket). A gömbölyű felületek pedig sok ilyen pontot emésztenek fel. Tehát most bontom szépen vissza a buszt mindig ahonnan tudok "csalni" hogy kidolgozott legyen inkább az a rész ahol a legtöbbet tartózkodunk a fülke. Animált kapcsolókat szeretnék minden tutira , de már most "látom" hogy így elsőre nem fog összejönni a dolog a sok egyszerűsítés miatt.Jó kis program ez a Blend.r már van egy elméletem a csuklós busz csuklójának kivitelezésére is.(támogatja a program a meta anyagokat, meta anyag pl: víz) Egyenlőre ezt szeretném befejezni most biztos pár napig nem lesz új kép mer kicsit elfáradtam, és nagyon úgy néz ki most jön a "pepecs" meló. Majd azért még teszek ma egy szerviz képet, hát hogyha a kollektíva ereje rám összpontosulva rajtam keresztül segíti a busz elkészülését. Üdv!