qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Danny L
    Az Omsi szkript nyelvével ahogy elnéztem kb. bármit meg tudsz csinálni. Ha a gyári MAN buszokon akarod, akkor inkább a mátrix kijelzősökön lehetne "szépen" megcsinálni, a filmes verziókon adott a 3 hely a viszonylatnak. Ahogy néztem, le lehet modellezni a FOK-GYEM és a Vultron rendszerű utastájékoztató rendszereket is, de még a DIR rádiót is. Van az optionsben egy Radio Link vagy milyen lehetőség. Ott kipróbáltam, ha egy online rádió m3u fájlját lemented saját gépedre és azt adod meg, simán lejátsza az online rádiót, igaz külső lejátszót használ (Windows Media Player). Hagyj ne mondjam az igazi megszállottaknak ez mekkora lehetőség (online forgalmi irányítás). Omsi szkriptel még azt is meglehetne csinálni, hogyha a DIR-en megadod, hogy na barátom én a 87-es viszonylaton vagyok 5-ös forgalmi számmal, akkor mondjuk van egy szerver amire rákapcsolódsz és a neked szóló forgalomirányító fog pofázni. Kb. mint a Flight Simeseknek a multiplayer rendszer. Ha valaki mondjuk elérné ebben, hogy a játékos pozícióját egy mapon tudja továbbítani egy távoli gépre, onnantól kész a multiplayer lehetőség. Az online forgalomirányítás már most is adott kb.