Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Nos, kipróbáltam a 256-ost. A busz alapvetően tetszik, élvezetes vele a kocsikázás. Ezért a pozitív dolgokra részletesen nem térek ki. A modell szép, nagyon ügyes munka az egész busz.
Pár apróság:
- belső nézetek: ötletesek azok pl. amelyek a busz orrára néznek, viszont van haszontalan is benne, pl. amikor előlről jobb oldal felé néz... vagy hogy is mondjam. Lehetne pl. olyan nézet amiben jobban látom a jegyeket, a kasszát.
- leszállás-felszállás egyszerre történik meg az egy ajtón. Igazi paraszt magyarok, nem várják meg, amíg leszáll az ember. Na de az a baj, hogy amikor felszáll valamelyik jegyet venni, akkor megáll a leszálló, aztán nem látok semmit hol a jegy, a visszajáró, abszolút kitakarja a "beragadt" leszálló.
Tudom, a buszba nincs gyárilag fordulatszámmérő. De nekem nagyon hiányzik. Előben érzi az ember, hogy húz, a hangját és akkor vált. De itt ugye nincs meg az érzés, hogy na mégis mennyire megy a kocsi. És a hangok:
- a hangokból én nem nagyon tudom megállapítani, hogy mégis hol járok fordulatban, nekem a hangok nem tetszenek....
- ajtó hang és záródás: az ajtó hangja abszolút nem ilyen. Záráskor pl. nyikorog amikor felemelkedik a helyére (le sincs animálva, de szerintem nem is kell, de legalább a hangba), csapódás hangja, meg maga a sziszegés sem ilyen. És szerintem túl gyorsan mozog az ajtó, még a most beállított hanghoz képest is (rég bezárult az ajtó, amikor még sziszeg).