qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• sanyicks
    Sőt én pilzdorfon most a belvárosban (kis sarok a sarok sarokpontján lámpaoszlop), olyan helyzetbe kerültem, hogy vagy ott kilépek, vagy letarolok egy oszlopot, merthogy az idióta ai arra akart fordulni ahonnan én jöttem, de nem tette, lecövekelt a jobbról jövő utcánál ahova én be akartam fordulni. Mivel ott a lámpaoszlop esélytelen sávon belül befordulni. A másik sávban meg ott állt ez a szerencsétlen (és nem jött ki pedig volt helye), úgyhogy vagy annak megyek neki, vagy a lámpaoszlopnak. A lámpaoszlopot oldalaztam le, de nem jött be mert beleragadt a busz... Az van sajnos hogy ilyen idióta ai-val ami nem hogy nem segít annak hogy egy ilyen dög el tudjon menni, de úgy áll meg érthetetlen okból hogy a lehető legrosszabb szituációt hozza ki, nagyon rulettes a dolog ilyen kisutcás részeken.
    lásd itt full sárga vagyok én jobbra kanyarodnék, de mind2 kanyarodni akaró autó áll mint egy kuki, piros pötty a lámpaoszlop, és az út-jármű arányok is kb valósak.