qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• atty707
    A lottószámok nem kellenének? Egyébként nem kell várnod egy másodpercig sem, ugyanis nem kötelező használni! Kiírtam jól láthatóan, hogy gondok vannak a működésével, miért nem lehet felfogni???
    Ugyan kértem mindenkit, hogy mellőzze a "Nem jó a skydrive, nem lehet letölteni", stb. üzeneteket, mégis naponta 4-5-öt kell törölnöm!
    Nagyon nem értem ezt a magyar közösséget, mit nem lehet a helyzeten felfogni? Leírtam értelmesen (legalábbis úgy gondolom), hogy mi a helyzet, és mindenki türelmét kérem!
    Ezzel csak azt éritek el, hogy megunom, és törlöm az egész oldalt, utána majd lehet "anyázni", és siránkozni! Sajnálnám a sok külföldit, akik látogatják az oldalamat (napi forgalom kb. 1/3-a), meg azokat a magyar OMSI-s sofőröket, akik kulturáltan, normális hangnemben állnak a dolgokhoz, de kezd elfogyni a türelmem.
    Részemről a téma befejezve, és elnézést kérek a házigazdától a kirohanásomért, megkérek mindenkit, hogy erre a hozzászólásra ne reagáljon!