qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• ozimak
    Ezt próbáltam ecsetelni LMG fórumtársnak is:
    Ne szólj szám,nem fáj fejem.
    Ha szar napod volt akkor inkább ne írj. Ha meg már írsz akkor normális hangnemben és nem a közösség által(többségesen) újonnan megválasztott HG lejáratását tűzd ki témának,az OMSI fórumban! Ebben voltak társaid is,de a múltkori sem volt szép amikor itt egyesek egymásutánban,szinte egymással versenyezve próbálták minél cifrábban elküldeni matec-et melegebb éghajlatra.
    Az OFF gomb pedig nem azért van,hogy ha azt megnyomod akkor utána azt írsz be amit és akinek akarsz! Az pedig,hogy az újonnan megválasztott HG-t a saját fórumjában írásban lejáratjátok 3-an is, az szerintem minősíthetetlenül tiszteletlen dolog!
    Ezért sem túl jó ötlet ez az OFF gomb!
    Mindenki kezdte azt hinni,ha megnyomja akkor utána mehet az észosztás,káromkodás,egymás lejáratása,stb.,stb...
    Holott az a gomb arra volt,hogyha éppen jártál mondjuk egy buszkiállításon és el akarod mesélni az élményeidet. Nem kapcsolódik szorosan a témához,de mégis itt van az a társaság akivel meg akarod osztani.
    Ezek után maximum akkor van értelme megtartani,ha normálisan tudjátok használni!
    Beszéljétek meg egymással a dolgokat privátban és kérjetek elnézést a meggondolatlan beszólásotokért. A jövőben pedig értelmes és tisztelettudó módon társalogjanak azok is, akik az utóbbi időben elvetették a sujkot!
    Szerintem térjen vissza mindenki szépen a régi kerékvágásba és hagyjuk Erlau kollégát kibontakozni!
    Ez az én szuverén véleményem! Nem minősül semminek...