63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• kuhnzsolt
    Pontosan!
  • generalGGabe
    az első pályánál szerintem mindenki az volt! :-D
    Csak az első pár utcát nehéz lerakni. Aztán ráérzel, és menni fog.
  • fiat126
    Tetszik a 70-es évek is de leginkább a 80-as évek tetszenek.És ilyen pályát szeretnék majd egyszer összehozni csak az a baj,hogy a pályaépítéshez hüly..e vagyok.
  • generalGGabe
    Hát attól függ, hogy milyen nosztalgiapályát szeretnél.
    A Tatrakat 82 körül kezdték behozni. Én olyan 70-es éveket
    tervezek.
  • fiat126
    Csak azért is fogok bele mert tetszenek a villamosok.Mert azért is mert a nosztalgia pályához amúgy is kelleni fog ( de mivel még csak kezdő vagyok e téren lehet,hogy csak lassacskán fog menni)meg a többihez is kelhet.
  • generalGGabe
    nincs mit!
    örülök, hogy belefogsz, mert ha nem tetted volna, valszeg megcsinálom előbb-utóbb azt is, hogy az Észak-Pesten az járjon, ne az UV :-D

Ha már vasúti járművek: valakinek nincs "véletlenül" egy használható BZmot modellje, amit fel lehetne használni?
  • fiat126
    Ja értem most már.Köszi
  • fiat126
    Azt sajnos nem tudom hogyan kell.
  • generalGGabe
    A villamost totál egyszerű berakni. A trains könyvtárban tudod beállítani, hogy AI-nek használja. csinálj egy olyan .zug fáljt, add meg benne a villamos elérési útvonalát, és a mapon belül is az AI-be rakd be, hogy melyik .zug fáljt használja. Lesd ki egy olyan map-ból, ahol van vonat.
  • Zoliikp
    Szerintem hozz létre egy belépési pontot a sínen, és úgy nevezd el, amiből egyértelmű, hogy az a villamosé...
  • fiat126
    Tudnál abban segíteni,hogy szeretnék csinálni én is egy villamost.( én egy TATRA-t szeretnék)De sajna nem tudom azt hogyan kell hogy a sínre tegye és ne az útra.Volt már pár probálkozásom de sajna nem jött össze.Szoval ha tudnál ebben segíteni azt megköszönném.
  • olimano2222
    ez egy nagyszerű hozzá szólás! teljesen igazad van...!
  • matesz19
    Értem, köszi. :)
  • generalGGabe
    Ha lehet, én is hozzászólnék ehhez a fórum balhéhoz.
    Én két megoldást látok:
    1.: nem kell tudomást venni a hülyékről, és akkor úgyis le fognak állni
    2.: kellene külön csinálni egy anyázó topikot, és akkor ott mindenki kedvére ócsárolhatná a másikat, meg veszekedhet, kiélheti az ezirányú vágyait, anyázhatna kedvére.

• generalGGabe
    jah! járművekhez nagyon nem értek.
    csak egy UV-t sikerült eddig összedobnom, nagyon nem is
    akarok belemenni, ezt meghagyom inkább az igazi tudoroknak.
    Láttam, hogy a németek is kedvet kaptak a rendes belsőhöz, meg a rendes
    utasszállításhoz is a vonat terén. Az nagyon jó, mert látom, hogy
    megoldották azt, hogy több kocsiba felszálljanak, ne csak az elsőbe.
    Ez jól jön majd UV-nál. Meg nem lenne rossz, ha azt is lehetne irányítani, hogy bal-jobb ajtó nyitódjon, attól függően, hogy hol a megálló.

Tervezem amúgy, hogy ha kész az UV, akkor megcsinálom az 1000-est, meg 1500-ast is.
    A forgalomirányító rendőr is már ahhoz készül, mint írtam. Régen ugye azért sok helyen ők irányították a forgalmat.
    Nagyon sok ötletem van már, amit szívesen megvalősítanék bennük, rengeteg régi fotót nézegettem, amik ötleteket adtak, és kifejezetten meg szeretném csinálni őket. De az még odébb van, abba jövőre fogok csak belevágni.
  • Zoliikp
    Egy kis ügyködés:

Saját készítésű irányjelző...
  • generalGGabe
    Nálam tervbe van véve egy ilyen retró pálya.
    Egyszer el is kezdtem már, de meghalt a gépem, újra kellett
    telepítenem, minden elszállt, szerencsére ezek a másik vinyón megmaradtak.
    Akkor fogtam bele az Észak-Pest pályába. Ha azon túl leszek (kb karácsony, remélem), akkor megcsinálom, mert a tervek meg vannak.

• ozimak
    Ez a hsz kuhnzsolt-nak ment válaszként,csak időközben valamiért törölve lett az övé! Mondjuk speciel,nem értem azt a hsz-t miért kellett törölni?!
  • ozimak
    Ezt próbáltam ecsetelni LMG fórumtársnak is:
    Ne szólj szám,nem fáj fejem.
    Ha szar napod volt akkor inkább ne írj. Ha meg már írsz akkor normális hangnemben és nem a közösség által(többségesen) újonnan megválasztott HG lejáratását tűzd ki témának,az OMSI fórumban! Ebben voltak társaid is,de a múltkori sem volt szép amikor itt egyesek egymásutánban,szinte egymással versenyezve próbálták minél cifrábban elküldeni matec-et melegebb éghajlatra.
    Az OFF gomb pedig nem azért van,hogy ha azt megnyomod akkor utána azt írsz be amit és akinek akarsz! Az pedig,hogy az újonnan megválasztott HG-t a saját fórumjában írásban lejáratjátok 3-an is, az szerintem minősíthetetlenül tiszteletlen dolog!
    Ezért sem túl jó ötlet ez az OFF gomb!
    Mindenki kezdte azt hinni,ha megnyomja akkor utána mehet az észosztás,káromkodás,egymás lejáratása,stb.,stb...
    Holott az a gomb arra volt,hogyha éppen jártál mondjuk egy buszkiállításon és el akarod mesélni az élményeidet. Nem kapcsolódik szorosan a témához,de mégis itt van az a társaság akivel meg akarod osztani.
    Ezek után maximum akkor van értelme megtartani,ha normálisan tudjátok használni!
    Beszéljétek meg egymással a dolgokat privátban és kérjetek elnézést a meggondolatlan beszólásotokért. A jövőben pedig értelmes és tisztelettudó módon társalogjanak azok is, akik az utóbbi időben elvetették a sujkot!
    Szerintem térjen vissza mindenki szépen a régi kerékvágásba és hagyjuk Erlau kollégát kibontakozni!
    Ez az én szuverén véleményem! Nem minősül semminek...
  • bubu35
    url=http://noob.hu/2012/07/07/P1000264.JPG][/url]

ez az én kis ikarusom
  • bubu35
    Atty a 0.8.7-nek ?
  • atty707
    Akkor csak a Sound mappát másold be a V2.0 mappájába, több ötletem nincs.
  • bubu35
    Atty ugy meg nem jo mert ezt írja DATEI NICHT GEFUNDEN ha felteszem a 0.8.7-et de különben jah a bkv v2.0-ra gondoltam
  • atty707
    Szerintem a BKV V2.0-ra gondolhatsz. Az nem teljes busz, csak egy update. Előbb rakd fel a 0.8.7-et, majd arra másold be ezt.
  • bubu35
    Sziasztok el is felejtem ezt megkérdezni azt,hogy a ikarus 263 v.2.0-nak mért nincsen hangja? mert nálam nincs

segitsetek

kösz mindekinek
  • ozimak
    Megbeszélésről volt szó és nem a feszültség szításáról!
    Nem a HG kigolyózása és létjogosultsága a téma hanem a ti viselkedésetek!!!
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    És még sorolhatnám a múltkoriból is!!! Semmiféle tisztelet nincs bennetek egymás iránt? Aki még ezek után is beszólogat,ahelyett,hogy privátban elnézést kérne mindenkitől akit megsértett,ne csodálkozzon ha kap a modiktól!
  • Zoliikp
    Azzal, hogy bemásoltad a megfelelő mappába, még nem kerül a pályára.
    Ha szeretnél gyönyörködni bennük vezetés közben, akkor a pályaszerkesztővel be kell tenni az objektumokat a pályára...

-----

Más:
    A topic dolgát nem a HG-nek, a modik-nak, hanem nekünk kell megbeszélnünk. A Mi viselkedésünk, hozzászólásaink alapján fognak úgy dönteni, hogy egyenlőre, vagy végleg vége.
    Bármennyire is szeretnénk egyeseket, ketteseket kizárni, magában ez nem megvalósítható.
    Igenis tessék tudomásul venni, hogy vannak, akiknek fontos ez a fórum, és ezt tartsák tiszteletben.
    Különben megyünk, mindannyian a levesbe...
  • bubu35
    jah bocs atty
  • kuhnzsolt
    Ha én csak a sz@rt kavarnám, éreznem kellene a szagát! :D
  • atty707
    Mivel objektumcsomag, így csak a pályaépítők számára jelenthet örömet. Nem vezethető, valamint nem AI járművek, így csak parkoló járműként lehet használni épülő pályák esetén. De ezt írtam is az oldalon!
  • bubu35
    Sziasztok szeretnék kérdezni Valamit letöltöttem az http://omsihu.wordpress.com erről az oldalról az uj objektum csomagot és az írja hogy tegyem belle az Sceneryobjects mappába ez meg történ elindítottam a játékot de egyik autót stb. nem adja be mi lehet a hiba?

lécy segítsetek

kösz elöre is a segitséget mindenkinek

• fiat126
    bocsi : ikarus 180 asom
  • atty707
    Megmondanád miért kell folyamatosan a sz*rt kavarni itt az oldalon? Fogd vissza magad szerintem, mert nem lesz jó vége ennek!
  • fiat126
    Ahogy kijön egy csuklós az omsihoz akkor a ikarus 180 0som is kész lesz.Már végül is majdnem kész.Csak a csukló nem akar úgy menni ahogyak azt én szeretném.
  • atty707
    A Hajdú Volánnak, valamint az MVK Zrt-nek is van működőképes 311-ese, így a hangok akár megoldhatók is lennének.
  • rajenmax
    Fúrunk a 200asok kipufogójára pár lyukat :D
  • kuhnzsolt
    Kérték beszéljük meg a topic dolgát, de erre még a HG sem képes! Csak feldob olyan dolgokat amire írok neki privátot, amit utána ha megosztok a többiekkel üzenetben azt törli, és megvádol azzal, hogy átírtam!
  • Zoliikp
    Régi megállótábla már van, 556-os lesz, és van használható 55-ös, és 66-os Ikarus modell...
    Az ötlet nem rossz, támogatom, de nagyon nehéz lesz olyan hangokat beszerezni, ami visszaadja az akkori feelinget.
  • fiat126
    Pálya készül?
  • Routeres
    Hát, ha ez megnyugtat, G.Gabe háza táján már készül valami ilyesmi. De többet nem mondok inkább.