qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• precise
    Sziasztok,

Csige vagyok, még mindig én vagyok beállítva Omsi Hungary főadminnak így a leveleket is én kapom meg az oldallal kapcsolatban, azért ide írok mert szokás szerint elfelejtettem a jelszavam.
    Normál esetben megszoktam válaszolni a leveleket, de ez túlmutat az én hatáskörömön:

Kedves OMSI Hungary !

Németh Dániel vagyok, egy virtuális vasút társaság vezetője. Társaságunk, a vasút mellett foglalkozik még Busz, Metró és villamos vezetéssel is.

Szeretnénk az Omsi Hungary-val partnerkapcsolatot kiépíteni, vagy ha van rá mód, akkor megoldható a közös munka is.

Engedjék meg, hogy pár mondatban összefoglalva bemutassam társaságunkat.

A VMÁV-TRAKCIÓ Magyarország egyetlen virtuális vasúttársasága.

2012 márciusában alakultunk. Legfőbb szempontunk az, hogy minden korosztály kipróbálhassa milyen is lehet a ,,vasúti munka” egy mozdony-vezető szemszögéből. Vezetéseinket valós vonalvezetésű pályákon, valós (főként magyar) mozdonyokkal, kocsikkal, és menetirányítással összehangoltan tartjuk.
    Mint mindenhol, azért itt is elvárjuk az ,,alapokat”. Nem kell éveken át tanulni, de egyes jelzők, és jelzések ismerete elkerülhetetlen a pontos, profi vezetésekhez.

Mint már beszámoltunk “Vezetéseinket valós vonalvezetésű pályákon, valósmozdonyokkal, kocsikkal, és menetirányítással összehangoltan tartjuk.
    ”Például: (MSTS) Alföld 6: Budapest-Nyugati - Monor - Cegléd - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza
    (-Szeged, Kelebia, Vác/Szob... stb.)

De ezek melett fiktív menetrend összeállítást is készítettünk.

Például: Budapest-Nyugati - Békéscsaba - Lőkösháza (-Timisoara-Bucuresti Nord)

A nagy igény miatt társaságunkat ,,kibővítettük" egy OMSI részleggel is, később a további igények miatt tovább bővítettük egy (BVE) Metró
    és villamos részleggel is.

Jelenleg "online" vezetéseket tartunk kb. hetente 2-3 alkalommal. Ez azt jelenti, hogy TeamSpeak szerverünkre felcsatlakozva jelentgetik vezetőink, hogy merre járnak, valamint itt vannak kiosztva a járatok is.

Szeretném segítségüket kérni abban, hogy ezt a kicsin részleget ne keljen még többfelé elosztani, valamint, hogy egymást segítve színvonalas vezetéseket/vezényléseket (beosztásokat) lehessen készíteni.

Várom mielőbbi visszajelzésüket.

Köszönöm !