63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
kuhnzsolt #22293 Igen. -
#22292 a pálya neve " Richwyn " most ezen mit nem lehet érteni ? : D
EZ A PÁLYA LETÖLTÉSI LINKJE! -
bence099 #22291 még egyszer -
Robi546 #22290 Nektek a Jelcz -nek nyílik a hátsó ajtó ? Mert nekem valahogy nem akar ki nyílni csak az első. :S -
ZsBalu01 #22289 Aha ok xd Nem értem :D:D -
bence099 #22288 Fel fórt :D -
#22287 Már nem azért de Erlau Trans direkt írta így kezdődik "Richwyn." -
#22286 Richwyn -
Robi546 #22285 Értem,az más. :) -
dgufoplast #22284 Térképre gondolsz :) ? be tenni ? -
alexander1993 #22283 Tudna valaki segíteni, hogy importáljam a Google Earth-t az Editor-ba? -
#22282 Én is így szoktam vele lenni.
Csak onnan 3 kolégával megyünk a kocsmába :D -
ZsBalu01 #22281 Melyik pálya volt az amin a kép készült? -
kuhnzsolt #22280 Az enyém 0.2%, tehát a tied nem is olyan rossz!XD -
#22279 Siettem a garázsba, hogy minél előbb otthon legyek.... -
#22278 Még nem érik a cseresznye! -
Robi546 #22277 Nem arra van az út ember :DDDD -
#22276 Garázsmenet vót... A vezetési értékelésem 1,5%-ra esett, életveszélyes -
#22275 Ha havas lenne,és szánkózni szeretnél,akkor még elmegy..
És az utasok mit szóltak? -
#22274 Richwyn. Ezt benéztem, nem kicsit nagyon.
-
Geri556 #22273 Bocs Precisenek ment sry :D -
Geri556 #22272 Én is benne lennék de mikrofon híján nem nagyon tudnék kommunikálni :S -
#22271 OFF:Én simán benne lennék egy ilyenben, csak nem tudok TS-en lenni, mert csak 2 usb port van a gépemhez, egyikbe az egér, másikba a kormány, a hubot meg nem találom.:/ -
crodgok3 #22270 Azt hogyan lehet megoldani, hogy az új MAN pénztárgépében a karaktereket olvashatóan jelenítse meg? -
precise #22269 Sziasztok,
Csige vagyok, még mindig én vagyok beállítva Omsi Hungary főadminnak így a leveleket is én kapom meg az oldallal kapcsolatban, azért ide írok mert szokás szerint elfelejtettem a jelszavam.
Normál esetben megszoktam válaszolni a leveleket, de ez túlmutat az én hatáskörömön:
Kedves OMSI Hungary !
Németh Dániel vagyok, egy virtuális vasút társaság vezetője. Társaságunk, a vasút mellett foglalkozik még Busz, Metró és villamos vezetéssel is.
Szeretnénk az Omsi Hungary-val partnerkapcsolatot kiépíteni, vagy ha van rá mód, akkor megoldható a közös munka is.
Engedjék meg, hogy pár mondatban összefoglalva bemutassam társaságunkat.
A VMÁV-TRAKCIÓ Magyarország egyetlen virtuális vasúttársasága.
2012 márciusában alakultunk. Legfőbb szempontunk az, hogy minden korosztály kipróbálhassa milyen is lehet a ,,vasúti munka” egy mozdony-vezető szemszögéből. Vezetéseinket valós vonalvezetésű pályákon, valós (főként magyar) mozdonyokkal, kocsikkal, és menetirányítással összehangoltan tartjuk.
Mint mindenhol, azért itt is elvárjuk az ,,alapokat”. Nem kell éveken át tanulni, de egyes jelzők, és jelzések ismerete elkerülhetetlen a pontos, profi vezetésekhez.
Mint már beszámoltunk “Vezetéseinket valós vonalvezetésű pályákon, valósmozdonyokkal, kocsikkal, és menetirányítással összehangoltan tartjuk.
”Például: (MSTS) Alföld 6: Budapest-Nyugati - Monor - Cegléd - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza
(-Szeged, Kelebia, Vác/Szob... stb.)
De ezek melett fiktív menetrend összeállítást is készítettünk.
Például: Budapest-Nyugati - Békéscsaba - Lőkösháza (-Timisoara-Bucuresti Nord)
A nagy igény miatt társaságunkat ,,kibővítettük" egy OMSI részleggel is, később a további igények miatt tovább bővítettük egy (BVE) Metró
és villamos részleggel is.
Jelenleg "online" vezetéseket tartunk kb. hetente 2-3 alkalommal. Ez azt jelenti, hogy TeamSpeak szerverünkre felcsatlakozva jelentgetik vezetőink, hogy merre járnak, valamint itt vannak kiosztva a járatok is.
Szeretném segítségüket kérni abban, hogy ezt a kicsin részleget ne keljen még többfelé elosztani, valamint, hogy egymást segítve színvonalas vezetéseket/vezényléseket (beosztásokat) lehessen készíteni.
Várom mielőbbi visszajelzésüket.
Köszönöm !
-
gabcsibkv #22268 Köszönöm. Sikerült beletenni azokat a repaintokat így csak olyan buszok járnak. Viszont akadt egy másik problémám:
Ha új buszt töltök be Reinhausenen akkor abban az ibis kodok helyesek és kiir mindent és a rollbandos (SD200) is, de ha a géptől vezem át a jármávet akkor nemjók az ibis kodok és nem ir ki semmit célálomásként se illetve rollbandosba se, illetve amikor betöltödik a pálya akkor az ai buszoknál csak a szám található a kijelzőn céllállomás nem.
Van esetleg valami megoldás erre is?
hof fájlban megnéztem jó, minden be van másolva rollbandba is és mégsem veszi be ha ai-t veszek át vezetésre.
A kép hozzá :
http://img171.imageshack.us/img171/738/omsireinhausennorollb.jpg
Választ simételten köszönöm !
Gábor -
#22267 [b]Legyél kedves visszafogni magad és mellőzni a káromkodást! Köszönjük! -
bazsiihmv #22266 most újra letöltöttem, és most jó lett, de mivel ezek az alap hangok nem tetszenek, úgyis az lesz, hogy valami szebb hangú busz csomagját átmásolom. :D -
#22265 Igen, erre a házi megoldásra emlékszem, a g25/27 előnyeit is ismerem.
Szóval az jár jól akinek van homemade váltókarja. -
fiat126 #22264 Sziasztok!Segítség kéne.Ha AI járgányt akarok csinálni mik kellenek hozzá?Előre is köszi a segítséget. -
matec1996 #22263 Egy másik busz sound mappáját másold be a jelcznek és müködni fog valamint nem fogja leirni azt a szart :D -
#22262 OFF: nekem g25-öm van nagyon jó buli buszt vezetni vele :) ,én nagyon szeretem és mivel van hozzá kuplung ezért nekem szinte mindegyik busz váltoja kiváló kicsit igaz játszani kell a kuplungal de nagyon állat :) -
#22261 Házi váltó + házi pedál:
kép
A gombos váltogatás egyébként tényleg elég vacak... :/ -
bazsiihmv #22260 nekem nem a LiAZ-zal van a bajom, hanem a Jelcz-el. Ugyanezt írja, mint ami a mellékelt képen látszik, de akkor, amikor a buszt kiválasztom. Ezek után nincs hangja a Jelcz-nek. Megpróbáltam már kétszer letölteni, de még mindig ilyen. a LiAZ megy rendesen nálam. -
#22259 kézivel hogy toljátok?
van külön váltó vagy billentyűről?
2 pedálos kormányom van, a gombos váltogatás meg nem igazán jön be :| -
Routeres #22258 Nekem nagyon úgy tűnt, hogy az előző "nagyliaz" Allison-ját kapta meg kézi verzióra moddolva. Mert ugyan így viselkedett az automata is.
Nálam a 263-as kézije a kedvenc. Azt nagyon eltalálták. -
#22257 Teszik a liaz nekem is, csak manuális a váltó ami annyira nem.
A másiknál van automata, de ennél is jó lenne -
Robi546 #22256 Na próbáltam előbb a Lions City -t nálam nem eszi annyira az FPS-t tehát nem szaggat bár igaz hogy a saját mapomon mentem ami még nincs kész és nincs sok object. De szerintem jó lett ez az új Man Lions City főleg az új IBIS tetszik. :)
-
matec1996 #22255 Bocs rosszul irtam a kormány bár a jelczé lenne :D
-
matec1996 #22254 Nekem is tetszik csak a kormánya bár a liazé lenne azt valahogy nem lehetne megcsinálni ??