qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Erlau Trans #22233
    Nos, kipróbáltam én is a pályát. Nekem nagyon tetszik maga a pálya. De kicsit vezethetetlen az AI miatt....

- Az út folyamán végig főút tábla van kint. Ennek ellenére simán kikanyarodnak elém. A kereszteződésekben alkalmazott közlekedési szabályokra még nem sikerült rájönnöm, ugyanis a főútról jobbra-balra kanyarodni akaró autó miután kiengedett mindenkit a mellékútról, meg oda be (pl, ha jobbra kanyarodna az ai, főútról, szemből valaki balra, akkor azt előbb elengedi, vagy a mellékútról keresztezi a főutat elengedi, pedig attól simán kanyarodhatna kisívben jobbra...).
    - erre még rájönnek a szinte minden kereszteződésben a gyalogosok, ettől aztán teljesen megbolondul az AI közlekedési szabályok szempontjából, aztán már tényleg boldog boldogtalant elengednek, kikanyarodni, bekanyarodik.

- Teljesen követhetetlen. Gondoltam jobb kezes utcáknak kezelem. Az sem ért sokat... előttem jobbra kanyarodni akaró autó, balról jön egy másik balra kanyarodna, meg szemből egy jobbra menne. Tehát egymástól függetlenül mindenki kanyarodhatna akár egyszerre. Nem, az előttem lévő AI elenged mindenkit aki a környéken van. Utána képbe jön vagy két gyalogos, mire azokat is elengedi jön megint valamelyik irányból még autó és már ott tartok, hogy állok a kereszteződésben vagy 1 perce minimum :( :o
    Na emiatt sikerült +5 majd +7 és a negyedik kör után +9 perc késést összeszednem.
    - - Szarvas Csárda térnél az Istennek sem akarnak leszálni (max ha kiíratom az IBIS-el a garázsmenetet).

Kár, hogy nincs hangos tájékoztatás.

Egyébként nagyon jó, felismerhető a környék még ha én csak pár alkalommal jártam is arra. Jó munka, tudom milyen ez a nyamvadt Editor, le a kalappal.