Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
A többség úgyis szavaztatni fog, nem lesz neki megfelelő így. Én ezen nem akarok kakaskodni, ahogy látom itt Marci az esélyesebb.
Én erre csak annyit tudok mondani, hogy ha a közösség az alapján választ ide Hg-t, mert majd skint ad a topiknak, az milyen jó lesz..... Hát....
Nem, itt először is rendet kell vágni a fiatalabbak között, mert most úgyis otthon unatkozik mindegyik s ha szeptemberig nem akarjuk ezt ami van, intézkedni kell.
Kell normális szabályzat, fejlécben figyelmeztető szöveg, normális Omsi gyik a kezdők miatt. Satöbbi.
Nem a csicsa dizájn a lényeg, az az utolsó dolognak kell lennie jelenleg. Ha új fórumit nyitnék a külsővek kezdenék lenne rá idő. De itt adott a fórum és azok a problémák is, amelyek égetőek, mondhatam azt is, tűzoltás kell, majd takarítás, berendezés, aztán ha ar van hol álomra hajtani a fejed, akkor jöhet az, hogy milyen szőnyeg legyen a házban.....