qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Erlau Trans #20362
    Teltow-n kanyargok, vagyis kanyarognék a MAN Lion's Cityel. A busz fél kanyar után egész egyszerűen elromlik, vagy nem tudom mi lesz vele.

Egy idő után sebességben ha felemelem a fék pedált akkor minimálisan gurulnia kéne, de ez nem gurul (pl. lámpánál). Ezzel egy időben menet közben leveszem a gázról a lábam, a busz határozottan lassul (nem annyira mint a retarderrel és még retarder hang sincs), olyan mintha enyhén nyomnám a féket. Pár km múlva pedig egész egyszerűen nyomnom kell a busznak, hogy legalább a 40km/h sebességet elérje. Ez idő után újabb hiba jelentkezik, hiába nyomok satu féket, szép kényelmesen lassít a kocsi, satu féknél simán túlcsúszok mindenen. Ezzel egy időben pedig azt is produkálja, hogy menet közben ha léptetek az IBIS-en, fogja és kinyitja a hátsó ajtókat (ha van jelezve). Ezután ezzel szórakozik rendszeresen, ezek után nyílik összevissza, menetközben is tudok akár ajtót nyitni. Ezután a busz már használhatatlan, nyomom neki mint állat, mégis vmax: 20km/h..... itt meguntam, és töröltem a buszt, majd beraktam újra (akkor meg azt produkálja az OMSI, hogy nem tölt be minden textet rendesen a buszon/buszban, csak fehérség).

Áramtalanítottam, kattintottam a villáskulcsra, újraindítottam a buszt, ezt többször megtettem és nem változott semmi. Először azt hittem a kormányom bolondult meg (fékezés érzés, fékezés kihagyás, alig megy...), de nem, mert az OMSI is azt jeli Shift+Z tájékoztató szöveggl, hogy a féket tövig nyomom, vagy épen a gázt, de én nem ezt érzem. Megnéztem a beállításokban, újrakalibráltam (még a drivert is újra tettem), kihúztam, visszadugtam, de semmi....

Nem először jött elő a probléma, valamelyik nap a végállomáson lekapcsolva minden, D-ben a busz, westing is behúzva és mégis fogta magát és elindult.... belső hőmérséklet egyszer csak valami 2 ezer fok lett, a motorhőfok meg valami 5 ezer... és folyamatosan emelkedett a számláló, mintha kötelező lenne.

Másik pályán keveset mentem ezzel a busszal, tehát a pálya hibáját nem tudom kizárni, de nem hiszem, hogy a busz fizikájához sok köze lenne (de a fene tudja...). 260-assal mentem még hasonló km mennyiséget mint a MAN-nal, ott nem volt hiba.

Ezt más is tapasztalja ennél a busznál (esetleg ezen a pályán)?