Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Figyelem! 
Kicsit furdal a lelkiismeret,hogy nagyon lemaradtam a pályámmal
Ezért felhívást intézek olyan fórumtársak felé akik tudnának/szeretnének besegíteni pályaépítésbe! De csak az jelentkezzen aki elég bátor hozzá
Biztos emlékeztek,még réges-régen(a messzi-messzi istentelenül régen) tettem fel képeket az Örs vezér teréről,és szándékomban állt elkészíteni a 32-es és 31-es viszonylatokat. Fuszhi kolléga is nemrégiben érdeklődött felőlem,mert ő készitette nekem az IKEA,Árkád és Sugár objektumokat. Ezúton is mégegyszer köszönöm neki! Sajnos az utóbbi időben vagy időm vagy türelmem/kedvem nem volt hozzá,hogy érdemben folytassam. Mindig egy picit haladtam vele,de bevallom túl nagy fába vágtam a fejszémet.
Lehetőleg(ha egyáltalán) olyan jelentkezzen aki ért a pályakészítéshez rendesen,mert ez a festegetős módszerrel készült! Tehát van vele meló bőven! Viszont ennél élethűbb már nem lehet
Természetesen én sem hagyom abba,csak kicsit átadnék a teherből :)
Ha valaki utána akar nézni a viszonylatnak akkor a 32-es buszról lenne szó ami az Örs vezér terétől az Árpád hídig megy. Jelenleg a Bosnyák térig van meg az útpálya. Tettem föl pár képet egy csomagba,itt letöltheti akit érdekel:
https://hotfile.com/dl/153076350/727794d/omsiors.rar.html
Nem győzöm elégszer hangsúlyozni,hogy csak hozzáértő és türelmes kollégák jelentkezzenek! :D Nem 2 hetes munkáról van szó :) Ha most kész lenne és kiadnám akkor biztosan ez lenne a legnagyobb map Magyar viszonylatban! De szerintem ha elkészül akkor simán felveszi a versenyt a nemzetközi porondon is! Elég ha az ember eszébe jut a Kacsóh Pongrácz felüljáró vagy a Hungária körút... no és persze az Örs.
Ha bármilyen további kérdés van akkor nagyon szívesen válaszolok akár itt, akár privátban.
Köszönöm a türelmet és a figyelmet!