qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• BravoFox
    Próbálkozom rendületlenül a fix hőmérséklet beállításával, és a következőre jutottam:

Ha ebben a hidegben a buszban 17-20 fokos hőmérsékletet akarok tartani folyamatosan, akkor a következőket kell tennem (ha már felfűtöttem idáig a buszt):

- ventilátor folyamatosan bekapcsolva.
    - piros csúszka kb. egyharmadon vagy még lejjebb (ezzel lehet szabályozni a dolgot finoman innentől)
    - jobb oldali fekete csúszka legfelül (külső levegő melegítése)
    - 1,2 esetleg 3 ablak nyitva

Az utolsó trükk adta meg a lehetőséget, hogy fix hőmérsékletem legyen. Nekem ez egyébként picit furcsa, hiszen miért kéne kinyitni télen, mínuszokban pár ablakot. Zárt ablaknál egyszerűen nem tudom állandóra állítani a hőmérsékletet, mert ha megy a ventilátor, akkor akármit csinálok, túl meleg lesz odabenn, kikapcsolt ventilátornál meg a legmelegebbre állítva és belső keringetéssel is csökken a hőmérséklet.

És ha már hőmérséklet, egy kérdés: állófűtésgomb ugye csak a vizet melegíti a rendszerben, tehát önmagában semmit nem ér, ha várakozom, be kell kapcsolni a ventilátort hozzá, igaz? De ez vajon mennyire akkukímélő? Tényleg így csinálják, ha 10-20 perceket várakoznak?