Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
generalGGabe #19055 Mint lentebb írtam, nem adom ki, míg nincs teljesen kész.
Amikkel még gondom van:
-Kétoldalt a viszonylat táblák nincsenek még meg.
-A hátsó kocsiba az utasok nem szállnak fel. Ha kijön a csuklós busz, remélem azzal meg fogom tudni oldani.
-Sajnos arra ötletem sincs, hogy hogy lehetne megoldani, hogy az utasok a megfelelő oldalon szálljanak le. Mos csak jobb oldalt szállnak le és fel, mindegyik ajtón.
Ha elkészülök vele teljesen, gondolkodom rajta, hogy megcsinálok egy ezrest is, ami nem nagyon tér el ettől.
Sajnos most kicsit belassultam a pálya készítésével, mert 9 hónap után sikerült végre munkát találnom, és immáron két hete villamosvezetőnek készülődök. Elég sokat kell tanulni, rengeteg az elmélet, úgyhogy most nagyon arra koncentrálok.
De ahogy készül a pálya, úgy fogok majd feltölteni róla videókat, képeket. Elkészült amúgy a 147-es vonala is, csak a menetrendet kell még megcsinálni hozzá. Úgy terveztem még anno, hogy nyáron kiadom, de szerintem ha a karácsonyi fa alá fog bekerülni, azon sem fog bánkódni senki. Számomra a lényeg, hogy minnél élethűbb legyen a pálya. A másik fórumon egyből felismerték, hogy ez a Görgey-István út sarok. És ez nagyon jó visszajelzés, ha ennyiből fel lehet ismerni.