qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Az életben az utak még az egyenes utak is teli vannak gödrökkel domborzat az egész út az egyenes szakaszokban is van valamennyire egy görbület ezt nem lehet átadni megfelelő mód és mivel az emberek itt nem az alapokkal foglalkoznak hanem rögtön várat akarnak építeni ezért ennyire selejt minden pálya. Én annak idején mondtam készítsünk közösen egy szájba tekert út csomagot amiben illeszkedik minden mindennel. De ááá azt nem lehet azt egy embernek kell elkészítenie annak akinek kell járjon utána és készítse el.
    Nekem elegem lett belőle. Flega itt egy két ember így nem lehet még egy normális pályát se készíteni. Ha csak pár elemet legyártottunk volna akkor gyengébb tudományú kreatívabb emberek már rég készíthettek volna pályákat. Emlékszem én készítettem útkereszteződéseket de bármilyen szakaszt lehet blenderben készíteni , de azt el kell felejteni hogy hót egy az egyben minden egyes darabot elkészítesz a beesési szögét stb stb. Két értelmes darabot az addon csomagból nem tudtam egymáshoz illeszteni. Tiszta gáz a felhozatal. Ha egy pálya alapja az út akkor jobb ha az út gyártásban jeleskedik minden alkotni vágyó és később épít saját pályát. Nekem túl zavaros az útkereszteződésre rárakni az ai hol haladjon milyen iránya fog rajta haladni és hogy hol kapcsolódjon majd a sli és hogy hogyan lehet azt megoldani ellenben a szakaszokat simán megcsinálom egy méretre. De senkit nem izgat hogy erőt vegyen magán csak beszólogatni tud hogy én bajom hogy gyökér vagyok mert nem értek hozzá. Nincs rá időm. Erre nem azt kéne felelni hogy így jártam. Hangsúlyozom a ház építést az alaptól kezdik nem pedig a kémény készítéssel.