qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Szerintem egy fiktív pálya sokkal előnyösebb mint egy igazi. Az igazi járatok útvonalai nem mindig változatosak és túl hosszúak ahhoz hogy elkészítse bárki is nem is beszélve róla hogy semmi értelme ha az állam nem esik le tőle mert nincs elkészítve minden oda ahova kéne. Az apróságokban rejlik a lényeg. Egy fiktív pályába lehet technikás pályát is építeni és ha kreatív az illető akkor teljesen életszerűnek tűnik az alkotás. Ráadásként nem bánom ha kb mivel ez egy szimulátor 5 10 perc alatt végig tudok robogni a pályán a megfelelő sebességgel és a vég állomáson meg várok kb 2 3 percet addig az utasok felszállnak én meg kimehetek a mellék helységre egy két szót válthatok édesanyámmal vagy eszek egy pl pudingot és sietek hogy időre vissza érjek aztán az ajtócsengő és indulás ez lenne kb életszerű nekem. Meló után ideális volna így el tudnék lenni mert az oda és visszautat is meg tapasztalhatnám többször és beleférne jó pár kör abba az egy két órába fekvés előtt. "Persze ízlések és pofonok" Tiszteletem