Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Jól van te egy olyan éles nyelvű személy vagy aki mindent felfúj :)))
Tudod a héten dolgozok vagy 6 napot és nem igen van rá időm hogy évekig babráljak nem is az volna a lényege mivel szimulátor , de tudod az ember alkotni is szeretne. Eléggé megfogalmazhatatlan az az érzés mikor szeretnél egy jó pályát egy jó buszt és nincs időd elkészíteni mert ahhoz hogy jól átlásd napokat oda kellene ülni. Nekem ilyenekre nincs időm és ki jön az emberből ezt meg te értsd meg miszter. De ahogy gondolod egy utolsó ember vagyok mert véleményt nyilvánítok. Jót nem mondtam , csak rosszat most gonosz vagyok ez van. :))) De igazam van akarok már egy normális buszt és egy normális magyar pályát és azt is akarom ha lehet én csináljam meg, de ez kutyát nem érdekel hogy nincs rá időm. Viszont ez egy fórum és éltem a lehetőséggel hogy megosszam a véleményemet a megfelelő helyen. Nyugi nem vagyok haragtartó csak mert agresszívan nyilvánítasz véleményt engem meg az nem izgat téged elfogadtalak ilyennek van jobbik oldalad is :))) szerencsére na a legjobbakat.