qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Gondolom nekem írtad hogy még az alapfogalmakról sincs lövésem kedves Gábor. Lehet valakivel véletlen összekevertél ezért most inkább nem mondok semmit. Drukkolok inkább hogy sikerüljön az álmotok.
    Amúgy annak idején eléggé sok gondod lehetett, ezért nem is kértem tőled sokat. Elmesélted amit tudtál. Azt köszönöm. Lehet másnak sokat segítettél, mikor türelmesebb lehettél, de engem konkrétan elküldtél hogy bogarásszam végig a másik fórumot ott mindent megtalálok , de most nem érsz rá. S ezzel adtál egy linket azt megköszöntem , és ott fel is adtam mert 300 oldalt nem fogok végig keresni. tökmindegy ami volt-volt szerintem teljesen rendben van ahogyan 3d zek egy utat nem nehéz elkészíteni. Egy útkereszteződést se. Egy házat se. Engem az érdekelt volna :- az útkereszteződésre hogyan rakok rá fotótextúrát.
    Mert az az ami ugyebár macerás. Kicsit foghattad volna a kezem már ne haragudj. De mondom ami volt-volt , és azt gondoltam akkor: biztos neked is sok a munkád, és hazaérve ha engem segítesz, elmegy az időd. Ezért nem erőltettem. És jobbnak láttam ha békén hagylak mivel úgy kértem el a címed hogy kérjek segítséget. Amúgy még egyszer köszi valóban sokat segítettél. Csak még egy picit kellett volna. A 3d ről meg annyit hogy nézz át a sg blender oldalára és rájössz hogy egy útkereszteződés bőven nem haladja meg a képességeim. Legalább is úgy gondolom. Kicsit úgy éreztem a hozzászólásod olyan leszidós ezért reagáltam rá én is kicsit hasonlóan. Ellenkező esetben vedd tárgytalannak a hozzászólásomat. Üdv Tibor