Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Oké rendben. Nyilván egyet értek azzal hogy csak úgy van értelme ha minimum úgy működnek a modellek mint az eredetiek. Csak kissé elnyúlt ez az idő. Jó rég nem voltam már itt, és egyetlen képet se láttam a készülő modelljeid közül. Gondolom nem vagyok egyedül azzal hogy ha azt mondom : hogy már kétkedek abban lesz e belőle egyáltalán valami :) még a készítők se tudtak összerakni egy buszt se a nyilvánosság előtt olyanra amilyenre az általuk készített eredeti buszaikat megalkották. Nem nagyon mozgat hogy azzal égetik magukat hogy nyilvánosság előtt belekezdenek valamibe ami aztán kifog rajtuk. Tudom ti megfogjátok a buszokat nagyon jóra csinálni ebben nem kételkedek , de már nagyon várnám az első darabot ami ugye érthető. Mondjuk én nem vagyok valami jó angolos, de valaki fellebbenthetne egy kósza ötletet nekik levélben, ha már a csuklóst pihentetik készíthetnének egy sima mezei buszt és azt elejétől a végéig hasonlóként bemutathatnák hogy kel elkészíteni.
Úgy talán a magyar busz készítő fórumtársaink előtt lehetne egy sablon.
Egész biztos vagyok sokat segítene Zoliikp nak is nemeza nak is tökmindegy bárkinek.